Unity : Geri Bildirim

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve smoonrise tarafından 12 Ocak 2026 14:14 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. smoonrise

smoonrise User

Tam hazır olmadığı halde zorla inat ile Unity bizi yönlendiriyor merkez yönetim ama hep sorunlar içerisinde Unity için geri bildirim konusu var mıı bilmiyorum ama birkaç öenmli sorunu buraya ben kendim yazmak istedim konu hatalı ise kapatabilirsiniz ama mevcut sorunları raporlama yaparsanız sevinirim ...

1. Gemi sayfası kapalı iken AŞIRI ısınma mevcut defalarca geri bildirim verdim ama hala düzeltilmemiş
    2. Sürekli diroitler açıık olarak kalıyor değiştirlse bile portal atlayışı sonrası kayıtlı ayarlar bozuluyor
    3. Bazı yaratıklar işaret atılamıyor
    4. Ekran kenarlarında renk ve çizgi oluşuyor arka plan resimlerinde deformeler oluşuyor
    5. Unity 2D goli plus yeni tasarımı JUBİLEE seçilince donuyor ve hiç haraket etmiyor

Varsa benim kaçırdığım farkı etmedim forumdakilerde katkıda bulunabilir ...

Son düzenlenen: 13 Ocak 2026 12:07
    titans___ bunu beğendi.
  2. olmaz olurmu a.z ye herşey hatalı hangar sekmesi açıyorsun ekrana geliyor geri gidiyor kişi listesini açıyorsun listende olanların çoğu oyunda kimse yok gösteriyor tıklanmayan yaratıklara ek tıklanmayan kutular.güçlendirici sayfası elinde olan güçlendiriciler yok gösteriyor oyuncuya tıklıyorsun grup atmak istesen ismi çıkmıyor.ayrıca sayfa boşta iken işlemcinin aklı başından çıkıyordu son güncellemeyle birlikte oynarken bile aşırı zorluyor pet geminin 10 fit önünden gidiyor düşman bulucudayken haritanın bir yerinde kalıyor düşman gösteriyor ama olduğu yerden gelme zahmetinde bulunmuyor.her port atlamada konumu değişiyor özellikle gg de her defasında koruma moduna alman gerekiyor.slotlar sürekli takılıyor istediğin cephaneyi yada uçuş düzenin atamak istediğinde gelmiyor sekmeyi kapatıp yeniden açman lazım.gemi konfisini silip yeni gemiye yüklediğinde gemide hiçbir şey yokmuş gibi yalın duruyor irisler felan beyaz gösteriyor x kapatıp yeniden açmak gerekiyor özellikle f5 tuşu elzem.kısaca her yeri bozuk diye biliriz abartısı yok eksiği var ama kimin umrumda önemli olan yeni bişeyler çıkarıp paymenti daha zengin hale getirmek.paymentte olan malzeme teknosada yok.

ELIMINATOR, GÖLGE ve titans___ bunu beğendi.
  3. Erlik

Erlik S-Moderator Team Darkorbit

Selamlar,

Belirttiğiniz 1, 2, ve 3. sorunlar için açık bir hata kaydı raporumuz zaten mevcuttur. Taktir ederseniz ki sorunun ne zaman giderileceği hakkında bir fikir sahibi değiliz ancak resmi duyurularımızı takip edebilirsiniz.

4. ve 5. sorunlar için görsellerle birlikte lütfen bir destek bileti oluşturunuz. Gerekli kontroller sağlandıktan sonra bir hata kaydı oluşturulabilir.

İyi forumlar..

4. smoonrise

smoonrise User

Support artık Türkçe destek vermediği için hiç yazmak anlatmak istemiyorum 1 sefer video kanıtı attım unitde illegali kullanmayı türkçe açıklayan birisinin onada ingilizce cevap geldi çevirici ile yaz kendini anlat v.s zor işler uğraşmam zaten zorla yönlendirme olmasa unity de kullanmam ben tarayıcıdan oynuyorum hala , 5 ci sorunu sizde bakıp raporlayabilirsiniz bana özel bir sorun değil genel tasarım sorunudur diye düşünüyorum yok bizim yapamıyuoruz diyorsanız kalsın kim ne zaman nasıl düzeltirse kyfi gelirse o zaman düzelsin , Konu kapatılabilir gereği kalmadı ise kolay gelsin .

5. Erlik

Erlik S-Moderator Team Darkorbit

Gerekli kontrolleri sağlayacağız.

Kilitlenmiştir.

İyi forumlar..

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.