UNİTY İSTEMCİ

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve §h£µTðñıñ_Rµhµ[£SR™] tarafından 5 Ağustos 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Selamlar konuya direkt giriş yapacağım, bildiğiniz üzere unity istemci için bir beta süreci yapılıyor bu süreç hakkında TR forumunda hiçbir bilgilendirme yapılmıyor TR forumunda da gerekli bilgilendirilmenin yapılması gerekiyor. Teşekkürler iyi forumlar...

*-.FULLMOON52.-* bunu beğendi.
  2. Katılıyorum, yabancı forumlarda bilgilendirme ve link varken burada olmaması çok mantıksız, kısa bir yazı ile link eklenebilir.

3. yeni server mi açılacak sadece oyun içine mi girdi her şey?

4. muhtemelen flash yerine unity kullanılacak yani eski hesaplarımızla kaldığımız yerden oynayabiliriz gibime geliyor. Tabii TR adminleri forumda hiçbir şekilde bilgi vermedikleri için yabancı forumlara göz atmakta fayda var.

titans___ bunu beğendi.
  5. TR|SUBUTAY

TR|SUBUTAY Board Administrator Team Darkorbit

6. BLaCKHaCK

BLaCKHaCK User

Selamınaleyküm öncelikle herkese. Sayın oyun yönetimi, unity ilk zaman giremiyordum. Sonra dil değiş girersin dediler. Dili İngilizce yaptıktan sonra oyun ekranı geldi yanlız. Sınırlı alım olduğundan giremedim. Şimdi ki sürümde de gene siyah ekran veriyor. Dili değiştirsem bile siyah ekran düzelmiyor. Bilgisayarımın özellikleri 8gb ram 512gb ssd. Ekran kartı 2gb 2gb paylaşımlı 4gb amd rayzen.. Windows 10 single language yüklü... acaba bu özellikler düşük ondan mı. Eğer düşükse şu an güncel olan oyunun da çalışmaması lazım ama gayet güzel çalışıyor. Kasma bile yok. Kısaca ben bu unity çalıştırmam için ne yapmam lazım kgsin herkese

7. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

En forumunda 23 Temmuz'da duyurusu yapılmış ve arada eklemeler yapmışlar.

Son olarak bu Pazartesi ;
    Sistem yeterli diye biliyorum. Ne olur ne olmaz diye 1.3 olanı deneyebilirsin. Gerçi arada yokluyorum ama hep kapalı diye yazıyor. İlerleyen zamanlarda açılacak vs yazıyor ama bir türlü denk gelemedim. :) :D