Kutlama Unity İstemcisi Deneyimlerim

Discussion in 'Konuşmacı köşesi' started by D-O-D-G-E-V-İ-P-E-R, Aug 2, 2025.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. [​IMG]

Valla ne yalan söyleyeyim unity çok daha stabil olmuş. Emeği geçenlerin eline sağlık şöyle biraz tur atayım dedim uzun zamandır DarkOrbit oynamıyorum bir girip bakayım dedim eski günlerin hatrına. Oyunun içinde ki dengesizlikler ve ekonomi de iyi hale gelirse artık eskisi gibi olmaya başlar oyun.

*BURGU** likes this.
  2. *BURGU**

*BURGU** User

oyunu bıraktın mı

3. *BURGU**

*BURGU** User

4. smoonrise

smoonrise User

Zorla unity kullanılsın diye önceki etkinlikte unitye özel bazı özellikler yapıldı mecburi giriş yapılması gereken ve doğal olarak denedim baktım bende ve SANIRIM ileride iyi olacak ama bu ilerisi yakın gelecek değil gibi , bazı eksikleri var hangarda menülerde v.s oyun içi istemciden iyi ama hala tarayıcı kadar etkili değil birde gemi sayfası kapalıyken anasayfada ekran kartı kullanımı aşırı artıyor ve sıcaklıları yükseliyor 70 dereceleri geçiyor neredeyse

Genel olarak şuan hala hazır değil ve oyun içi düzeltmeleri planlamıyorlarsa bir benim için önemsiz bir geçiş olacak lag donma kasma v.s düzelmeyince bir anlamı yok .

5. Oyunu uzun zaman önce bırakmıştım 4-5 seneye yakın süredir girmiyorum. Arada güzel etkinlik varsa bol cephane veren giriyorum sonra çıkıyorum. :D

Valla hocam yapacak bir şey yok. Biz zamanında olacakları söyledik oldu. 2014 Yılından intibaren oyunda olan dengesizliklere değindik kaç kere. Cerrah, pusat geldi oyuna denge getirin dedik kaç defa Cyborg getirdiler, oyuna o kadar fazla gereksiz tasarım eklendi ki oyunun veritabanı artık kaldıramıyor.

Bu hangarın uzun yüklenmesi, oyunun çok sık lag problemlerine sahip olması genelde pilotsuz gemilerin anormal şekilde veritabanını şişirmesinden kaynaklı üstüne bazı elemanlar kendi otolarını yazıp 200-300-500 gemi kontrol edip tüm sunucuyu sabote ediyorlardı yıllar önce hala yapıyorlardır. Bunu yapanlar TR'de değil global sunucularda oluyordu daha çok.

Bu trenin atasını yapan kişiler zaten bu hale getirdi oyunu.

Asılsız iddia diyen adminlere bir video bırakırdım ama bann yerim muhtemelen. :)

Hadi 2014 zamanı yine denge vardı iyi kötü. Sadece havoc Aegis ile general kesen adamdım oynadığım sunucuda. O zamanlar rütbem çavuş falan 9 iris mi ne vardı. Geliştirmeler yoktu, LF-4'ler eksikti. Tonla şey lazımdı. El becerisi ile hallediyordun şimdi el becerisi yok iki cicicuv hangara. Hangarda çay içiyorsun strunerlar ile pişti atıyorsun, tavla atıyorsun. :D

Last edited: Aug 3, 2025
    *BURGU**, titans___ and smoonrise like this.
  6. smoonrise

smoonrise User

Sen yazı paylaştın ama ben bir belgesel izler gibi okudum başka yazacak tek kelime yok .

7. Tecrübe konuşuyor çünkü. Bigpoint verdiği sözlerin çoğunu tutmadı. Artemis admin zamanlarında Almanyadan bir duyuru gelmişti. Darkorbit artık fair to play olacak ve yükümlülükleri yerine getirecek diye bir duyuru yapmışlardı sonra konu silindi :)

Neden silindi acaba? Klanların yaptıkları ortada, sportmenlik olacak ortam mı kaldı oyunda? Hadi onu geçtim, forum adminleri diyor ki supporta kanıt atın hile gibi konularda.

Ben zamanında bu Darkorbitin ifşalanan ve modlanmış kopya dosyalarını, hile yazılımlarını hatta kimlerin bunları yürüttüğünü nerede hangi forumlarda yayıldığını linklerine kadar paylaştım. Normalde şu an başka bir oyun şirketi olsa gider dava açardı telif ihlallerinden BP'den ses yok. Videoyu paylaştığım kişiler ne yaptırım aldı, ne yazılım açıklarına iyileştirme geldi. 5 Seneden fazla oluyor bu durum ben saldım artık.

Zamanında ben 2016 yıllarında oto tutucu var, bunu kullanan kişiler ve scriptler var dediğimde bazı klanların hoşuna gitmeyip forumda beni linçliyorlardı yok sen her şeye muhalefetsin sen şöylesin böylesin diyorlardı.

Eee bugün bunu söyleyenler bile oyundan soğumuş. :D :D Zamanında ben dedim, bunları ima ettim oyundan ileride siz bile keyif alamayacaksınız oyuncu kalmayacak dedim. Öylede oldu.

Kime ne anlatıyorum ki? Ben artık eğlenceme bakıyorum. Hiçbir klanla da muhattap olmuyorum solo arada oynuyorum onunda sırf sebebi eski günleri anmak için. BP gitse 2014-2011 ve 2011-2006 clientlerini localde çalışacak şekilde remaster etse ben oyunun şu an ki haline gram dokunmam. Yemin ederim sabah akşam tek başıma işsiz gibi gider X-1'de struner kese kese bigboy alır gezerim, havoc ve hercules kasarım. Kendi kendime bilgisayarda takılır dururdum.

Multiplayer olsa o zaman çok daha farklı olurdu tabii ki. :) O yeşil mavi sıkmak istediğimiz günler için uri çekmek için delirirdik. O günleri ne kadar özlediğimi tahmin bile edemezsiniz. Prometheus, B03 ve LF-5 gibi yenilikler gram umurumda değil. O eski günlerimi verin bana. :(

Last edited: Aug 4, 2025
    smoonrise and *BURGU** like this.
  8. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Henüz tam olarak oturmadı yani stabil değil. Aradan da çok zaman geçince pek isteğim yok. Uzun zamandır da foruma girmiyordum. Gireyim bakalım dedim. :) :D