Geri bildirim Unity PVE Sunucusu Geri Bildirimleri

Konusu 'Tartışma / Görüşler' forumundadır ve .Mephistos. tarafından 18 Ekim 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. yhamold

yhamold User

alınıyor tekrar dene hesap

2. BlueSparkk

BlueSparkk User

yav arkadaşım bilmiyorsunuz element uydurmayın bari. forumda 10 defa açıklama yaptı adamlar global 2 kalıcı pve server evet ama unity i sırf ona getirmiyorlar onda bakacaklar hata flan varsa çözecekler ondan sonra diğerlerine getirecekler zamanında yapılan server birleşimini düşün hepsi bir seferde olmadı adım adım . Aynı onun gibi olacak . Rica ediyorum adminlerden burada yanlış bilgi verenleri banlasınlar .Halkı galyana getiriyorlar :D

yhamold buyur oku bunu admin yazmış bunu . Aynı sayfada yazıyor bide. İyi niyetli olduğunu okuma ve anlama ile ilgili problemlerinin olduğunu düşünmek istiyorum aksi taktirde buraya gelip yalan yanlış bilgiler veren bir troll olman lazım. '' SAYGILARIMLA''

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 21 Ekim 2024
    UCB bunu beğendi.
  3. cengizcc

cengizcc User

Merhaba, bu sunucuyu sectıgım zaman sıyah ekranda kalıyor. Ne yapmam gerek ?

4. .Mephistos.

.Mephistos. Board Administrator Team Darkorbit

Merhaba,

Unity player üzerinden mi erişim sağlıyorsunuz?
    Oyun tarayıcısı üzerinden erişim sağlamayı deniyorsanız ne yazık ki siyah ekran gibi bir problemle karşılaşabilirsiniz.

İyi Forumlar.

5. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Şu anda açılan server zaten PVE yani Player vs Emulator. Bizim oynadığımız serverlar ise PVE ve PVP tabanlı oluyor. Daha önceden açılan Küresel Server'da PVE tabanlıdır. Yani gelmeyecekmiş gibi birşey bana kalırsa yoktur. İlerleyen zamanlarda yani bu 3 ay , 6 ay veya 1 yıl vs gibi bir süre sonra da olabilir ama normal sunuculara da unity getirelecektir. :) :D
    Açıklamalar/Sözlük bölümünde en üstte yeni server SSS konusu var. İncelersen yararı olabilir. :)

6. Ne yazık ki bu paketi gösteremiyoruz.
    Pakete zaten sahip olman veya bu paketin bulunduğun ülke için geçerli olmayışı bunun nedenleri arasında olabilir.
    6 lv oldum görev katlayıcı paketini satın alamıyorum

7. .Mephistos.

Merhaba,

İlgili durum hakkında buradan bir inceleme veya işlem sağlayamamaktayız. Destek üzerinden iletişime geçiniz.

İyi Forumlar.

8. civankan

civankan User

hangar görev kulesi menüler biraz daha küçülse göremeyecek hale geleceğiz ... biraz büyük olmalı.

9. permafrost

permafrost User

Serverdeki hatalar düzeltildi mi? Patch atıyor gibi ama ilerleme olmuyor clientimde

10. .Mephistos.

Merhaba,

Bazı arka plan çalışmaları yapıldı, Terör etkinliği dışında ne yapıldı bilmiyoruz.

Güncelleme---

Duyuru elimize şimdi ulaştı paylaşımı yapılmıştır. Buradan ulaşabilirsiniz.

İyi Forumlar.

Son düzenlenen: 24 Ekim 2024
    permafrost bunu beğendi.
  11. permafrost

permafrost User

Teşekkür ederim

12. BaMbUlBeee

BaMbUlBeee User

şimdi bu sistem geldiğinde full hesabımıızla başlayabilecekmiyiz yani aynı hesapla devam edecekmiyiz sistem güzel kasma yok çok az var okadar bendede var inşallah yakındır gelmesi oyun çok zevk verecek hileler gidince hileciler bile dicekki biz boşa oynamışız hile ile :D

13. yhamold

yhamold User

gelmeyecek bence

14. XXLARGE999

XXLARGE999 User

iyi çalışmalar unitydeki hesabımda astral kapı atlaması sonucu gemim toplamda 24 argeden 7 argeye düştü ve kapıdan çıktığım zaman da aynı şekilde kaldı argelerim gitti bunun için ticket oluşturdum ve video yükledim lütfen bu konuda destek olursanız sevinirim emeklerimiz çöp oldu .

15. .Mephistos.

Merhaba,

Bilet oluşturduysanız bekleyiniz incelenip dönüş sağlanacaktır.

İyi Forumlar.

16. sürekli bağlantı kesildi diyor oyuna girilmiyor

17. .Mephistos.

Merhaba,

Unity İçin yeni bir sürümümüz mevcut lütfen o sürüme güncelleyip deneyin, O sürümde de hala sorununuz devam ediyorsa lütfen destek ekibimize başvurunuz.

Buradaki konudan bulabilirsiniz yeni sürümü.

İyi Forumlar.