Unity Siyah Ekran

Konusu 'Teknik Konular' forumundadır ve Baguvix76 tarafından 19 Haziran 2025 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Baguvix76

Baguvix76 User

Merhaba. Unity'den giriş yapacağım zaman yükleme ekranı geçtikten sonra sağ altta DarkOrbit: 1.1.43 yazılı bir siyah ekran karşıma çıkıyor. Bu sorunu unity'e ilk çıktığı günden beri yaşıyorum ve desteğe birçok kez belirttim fakat geri dönülmüyor veya ekibe iletildi diye geçiştirilip aylarca cevap alınamıyor, tüm biletlerim mailde duruyor.

• Windows 10, 8GB RAM, 157GB boşta, DirectX:12, tüm visual c++ güncel, java güncel, uyumluluk modu+tüm windows sürümleriyle çalıştırdım, unity silip yükledim... Olmuyor.

Aynı sorunu yaşayan arkadaşlardan veya yetkili arkadaşlardan çözüm önerisi rica ediyorum. Sistemim eski ve istemciden oynamak adeta eziyet. Ayrıca tehlikeli bölge görevi için unity öneriliyor fakat giremiyorum.

Görsel açılmazsa link; ****

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 19 Haziran 2025
  2. Erlik

Erlik S-Moderator Team Darkorbit

Selamlar,

Eski sürüm kullanıyorsunuz. Aşağıdaki adımlarla güncelleyiniz veya Unity istemcisini yeniden indiriniz:

Yeni Sürümü Nasıl Edinebilirim?
    1. İndirme klasörünün içerisinde "DarkorbitLauncher" dosyasını bulun.
    2. "DarkorbitLauncher" dosyasına çift tıklayın ve indirme işlemi tamamen bitene kadar bekleyin.
    3. İndirme işlemi tamamlandıktan sonra ekranda belirecek olan "Başlat" düğmesine basın.
    Veya Unity istemcisinin en yeni sürümünü buradan indirebilirsiniz: https://www.darkorbit.com/download.php

Güncellemeler için forumu takip ediniz.

İyi forumlar

3. Baguvix76

Baguvix76 User

Teşekkür ederim modum. Şu an sorunsuz oynuyorum 60 fps sabit, sanırım sorun sürümdenmiş. Beklediğimden akıcı ve stabil, tebrik ederim.. Konu kilitlenebilir.

Erlik bunu beğendi.
  4. Erlik

Erlik S-Moderator Team Darkorbit

Selamlar,

Rica ederim.

FPS sınırını oyun içerisinde ayarlar kısmından değiştirebilirsiniz. Alt kısımda kalıyor, aşağı kaydırınca gözükür.

upload_2025-6-19_20-31-23.png

İsteğiniz üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar..

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.