Unity sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KutSaLUfuK tarafından 11 Mart 2025 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. KutSaLUfuK

    KutSaLUfuK User

    Oyunu unity ile açınca giriş ekranı sürekli gidip geliyor, bilgisiyar görüntüsü açılıp kapanıyor. 3 kez silip yükledim ama düzelmiyor. Bu sadece bana özel bir şey mi yoksa bilinen bir bug mu?
     
  2. Erlik

    Erlik Forum Moderator Team Darkorbit

    Selamlar,
    • Öncelikle Unity İstemcisinin en son sürümü yüklediğinizden emin olmalısınız. Buradan en son sürümü edinebilirsiniz.
    • Ekran kartınızın güncellemelerini kontrol ediniz varsa güncellemeleri yapınız. Ardından bilgisayarınızı yeniden başlatınız.
    • Oyunu DarkorbitLauncher veya DarkOrbit uygulamasıyla yönetici olarak çalıştırmayı deneyiniz.
    • Önerilen sistem yapılandırması: Windows 10 veya üstü, 16GB Ram, 8GB HDD
    Ekran kartınız ve Unity İstemci sürümünüzün güncel olmasına rağmen sorununuz devam etmesi durumunda buradan destek ekibimize sorunuzu detaylı olarak bildiriniz. Görsel/video yüklemesi de yapabilirsiniz.

    İyi forumlar..