Unity sorusu

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve wiladew tarafından 20 Haziran 2025 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. wiladew

wiladew User

unity yükleyip oyuna girersek sonradan tekrar tarayıcıdan oyuna girebiliyor muyuz?ben tr 1-5deyim untiye geçersem tr1-5 seçebilir miyim?

2. Erlik

Erlik S-Moderator Team Darkorbit

Selamlar,

Tabii ki. İster Unity ister Flash üzerinden aynı hesabınızla oynayabilirsiniz.

İyi forumlar..

3. wiladew

wiladew User

teşekkürler efenim
    peki untiyde tek sunucu mu var

4. Erlik

Selamlar,

Hayır, tüm sunuculara mevcut hesabınızla Unity ile erişim sağlayabilirsiniz.

Sadece Unity'e özel sunuculara Flash ile erişim sağlanamaz.

İyi forumlar..

5. unity ile ilgili geri bildirim konusu var mı bilmiyorum ama buradan yapayım
    -unity açıkken ara ara kendiliğinden kapanıyor kapatıp yeniden açmamız gerekiyor bazen geminin patlamasına ya da elimizdeki npcyi kaybetmemize sebep oluyor (belki de benim pc ye özeldir bilemiyorum) ama genel bir sorunsa çözülmesi gerektiğini düşünüyorum
    -bir de bağlantı koptuğu zaman yeniden bağlana tıkladığımızda bağlanıyor diye takılı kalıyor yine kapatıp açmak gerekiyor
    -klan bilgileri bazen hiç görünmüyor
    -grup olduğu zaman biri gruptan çıktığında chat kısmında grup sekmesi kayboluyor ve yazışma tamamen siliniyor chati yenilemedikçe grup chatine dahil olamıyoruz
    benim gördüklerim bunlar şimdilik

6. Erlik

Selamlar,

Geri bildirimleriniz için teşekkür ederiz.

Klan sekmesi hariç bahsettiğiniz sorunlar mevcut değildir. Bireysel olarak bu sorunları yaşıyor olabilirsiniz. Unity ve ekran kartı sürümlerinizi güncel tutmalısınız.

İhtiyaç duyduğunuz anda destek ekibimizden veya forumdan yardım alabilirsiniz.

lock.png

İyi forumlar..

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.