unity sunucu bug yapanlar

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve atakan199444 tarafından 31 Ekim 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. oyun birincisi bug ile orcus gemisi almış bug ile birinci şuan ve bir çok orcus gemisi alanlar var bu haksızlık karşısında ban yiyecekler mi?

2. SUPMEOMNE

SUPMEOMNE User

Yani ne diyeceğimizi bende bilmiyorum o kadar para yatırdık kasıyoruz ama bug yapan çok fazla yine

3. esarosa

esarosa User

bence darkorbit ekibinin unity de ban atmaya başlaması gerekiyor, önünü alamazsınız sonra. adamlar çıkıp chatte yazıyorlar para verdim kimse de beni banlayamaz falan bu çok saçma değil mi? sen sonuçta satışta olmayan bir paketi oyunun açığı ile almışsın ve bundan gurur duyuyorsun. şahsen bize söylenilen şey botsuz ve bugsuz bir sunucuydu ama görüyoruz ki 2 şey de oyunda fazlasıyla mevcut. şahsi fikrim böyle olanları banlatacaksınız unity en azından hakkıyla oynayanların zevk alabileceği yer olur.

4. .Mephistos.

.Mephistos. Board Administrator Team Darkorbit

Merhaba,

Bu konu hakkında bilgi sahibiyseniz lütfen destek ekibimize bildirin. Gerekli işlemler merkez ekip tarafından yürütülecektir.

Bende sizinle aynı fikirdeyim bu konuda merkez ekibe sürekli olarak bir baskı sağlamaya çalışacağımdan hiç şüpheniz olmasın.

İyi Forumlar.

UCB bunu beğendi.
  5. esarosa

esarosa User

lütfen bari bu sunucu düzgün kalsın. ilerde unitye geçen sunucular yine botlarla kasılan hesaplarla devam edebilir ama bu sunucu bence bir dönüm noktası olabilecek durumda. Merkez ekip gerçekten de bu oyuna bu sefer bir el atması gerekiyor.

6. emregz37

emregz37 User

[​IMG] ekran videosuda var istiyorsanız atarım? kaç gündür şikayet ediyoruz ban yemiyor bug yapıyor 2 gündür 5-2 de hesabıda da otada

7. BATE*

BATE* User

düşman yok edici 10k adam kesmeden gelmiyormuydu ne ara yapmış

8. .Mephistos.

.Mephistos. Board Administrator Team Darkorbit

Merhaba,

Tabii iletiniz. Gerekli baskıları sağlayacağım ben biletleri gördükçe daha da iletirim.

İyi Forumlar.

9. KruelSiege

KruelSiege User

Ortaokulda bu oyuna başladım. Yaşım 30'a dayandı. Bugüne kadar hiçbir şekilde bug yapmadım. Esasında buglardan da çok haberim olmadı ama olsaydı da yapmazdım. Bu denli emek, para ve vakit harcadığım gemimi riske atmam.

Benim gibi bu işlerle ilgisi olmayan insan bile payment bugu olduğunu biliyor. Nasıl yapıldığı konusunda fikrim yok ama böyle bir oyun açığının olduğunu biliyorum. Ben biliyorsam, yönetimin bilmeme ihtimali yok.

Bugüne kadar bu oyun açığı neden kapatılmadı? Önce bunun hesabının verilmesi lazım.

İnsanlar Unity için çok umutluydu. Bot olmayacak, hile olmayacak, bug kullananlar cezalandırılacak; adil ve akıcı bir oyun oynayacağız diye düşündüler. Ben Unity'de oynamıyorum ama görülen o ki insanlar oyun açığını kullanarak Orcus almış.

Bakın, bu mevzunun foruma dahi yansımadan halledilmesi gerekirdi. Oyuncu, bu denli bariz bir mevzuyu foruma taşımak zorunda değil. Orcus kullanan hesaplar herhangi bir geçici kısıtlamaya tabii tutulmadan kapatılmalıdır. Bu yapılmazsa, oyuncuların inancı zedelenir. Yönetim, önemli bir adımın eşiğinde. Ya bu hesapları çat diye kapatacak ya da insanların zihnine "Biz oyun açığı kullansak da bir şey olmaz" algısını yerleştirecek.

Forum ekibinin elinden bir şey gelmediğinin farkındayım. Onların yapabileceği maksimum şey, oyuncuyu doğru iletişim kanallarına yönlendirmek olacaktır ama bu noktada da ben oyuncuların support'a yönlendirilmesine karşıyım. Bu, oyuncunun sorumluluğunda değildir. En başta bu açığın kapatılması gerekirdi. Kapatılmadı mı? Ufak bir script çalıştırırsın ve Unity'de Orcus sahibi gemilerin ID'lerini toplar daha sonrasında da toplu ban atarsın. Tek tek kullanıcıları raporlamaya gerek yok.

Lütfen biraz olsun şeffaflık ve özveri.

Teşekkürler.

10. Sana %100 katılıyorum.

Ben bir söz vermiştim ve benim gibi düşünen çok sayıda insan olduğundan emindim. ``Ne zaman unity gibi bir alt yapıya geçilir ve tüm hileler (bot,tren,bug,tutucu vs.) anında engellenir, temiz bir oyun vaadedilir ve diğer sunucularda olduğu gibi milletin gazını almak için 1000 kişiden 10 kişiye ``3 (üç)`` günlük ban atmak yerine hesap tamamen kapatılıp kaydı silinir, işte o zaman bu oyuna para yatırarak oynamaya başlarım.

Ama görüyoruz ve duyuyoruz ki ortalıkta orcuslar geziyor, sınırsız rinusk buglarından bahsediliyor, daha şimdiden 300k vuran hesaplar cirit atıyor... :mad::mad::mad:

11. _01_

_01_ User

ekran kartı driver hatası yüzünden çalışmayan eski client yerine unity kullanacağız sanırım tek farkı o olacak bu oyun botu da bugu da engellemeye niyetli değil. umutluyduk ama başlamadan umut falan kalmadı pve şekilde kapıda kesimde takılmaya devam edeceğiz botlar da birbirini yiyip en sonunda da bu oyunu yiyecek.

bir oyunda buga hileye bota bu kadar uzun süre müdahale edilmemesi sizce baş edilemediğinden mi? hangi oyunda bunun gibi kanser gib yayılmış bi bot görülmüş. yönetim kabul etmiş bunları bize laf söylemek düşmez