Geri bildirim Unity Sunucusu Europa - Geri Bildirim

Konusu 'Tartışma / Görüşler' forumundadır ve Erlik tarafından 29 Ekim 2025 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Erlik

Erlik S-Moderator Team Darkorbit

Merhaba Cesur Pilotlar,

Yeni sunucu hakkında olumlu/olumsuz görüşlerinizi ve teknik hata bildirimlerinizi Forum Kuralları çerçevesinde bu konu altında yazabilirsiniz.

Detaylı rehber için: SSS - Yeni Unity Sunucusu Europa
    İlgili duyuru için: Yeni Unity Sunucusu - Europa

Unutmayınız ki sadece konu ile alakalı yanıtlara izin verilmektedir, tüm konu dışı mesajlar silinecektir.

DarkOrbit Türkiye Takımınız

2. ways

ways User

bu sunucu pve mi olucak pvp mi olucak anlamadım
    şuanki satışta olan her şey satışta olucak mı
    görev katlayıcısı aktif mi

3. ŞahFD

ŞahFD User

Pve yazmadığına göre pvp gibi olacak duruyor

4. Seviye Atlama Görevleri gelmedi bana sebebi nedir?

5. Erlik

Erlik S-Moderator Team Darkorbit

Görev denetim kulesinde mevcut. Orayı kontrol ettiniz mi?

İyi forumlar.

6. Devolarium kapısını bitirdikten sonra geldi ilginiz için teşekkür ederim

Erlik bunu beğendi.
  7. taylin_53

taylin_53 User

Beğenmedim. Puanlamak gerekirse;2/10

*Client ya da Unity farketmeden haritadaki bazı NPC'ler işaretlenmiyor. Bazı NPC'lere ben vuramıyorken, bazen de grup üyeleri vuramıyor.
    *1-2 saat Unity'de oynadıktan sonra oyun donup kendini kapatıyor.
    *Gruptaki oyuncular çevrimiçi olduğu halde kişiler sekmesinde kapalı görünüyorlar.
    *Birleştirde bazı ürünler bulunmuyor.(PET, İris gibi)
    *Görev katlayıcısı ile bitirilen seviye görevleri 2 adet aynı gemiden veriyor. (Aynı gemi almamız halinde 10 bin uridium vermesi gerektiğini sanıyorum.)

Bunlar dışında kaldırılan mesajdaki kadar detaylı olmasa da support'a mesaj iletildi.

ŞahFD bunu beğendi.
  8. ŞahFD

ŞahFD User

*Bazı şeyler hala ingilizce gözüküyor ve çok gözü yoruyor sanki ingilizce & türkçe karışık oynuyorsun
    *Primastium vb gibi meteryaller bazen toplanmıyor tıklanmıyor
    *Oyunu her harita değiştirdiğin de ayarlardan drioti kapatmayı işaretlesen bile diğer oyuncuların driotleri inatla gözüküyor
    *Oyuna başlarkenki gemi seçme başat seçeneği yeri oldukça fazla donuyor
    *Seyir defteri & sıralama gb şeyler hala yok sanırım varsa da flash versiyonundaki gibi detaylı değil.

Yaklaşık 1 sene olacak ama unity versiyonu hala çok hatalı ve buglu malesef.

9. Neredeyse her iki npc'den birini seçemiyorum. Diğer sunucularda da bu sorun var ancak burada daha yoğun. Ayrıca insanlar tamir robotuna bile 22 milyon kredi gibi absürt tekliflerde bulunuyorlar. Basit itici motorlar kalkanlar bile 100lerce milyona gidiyor. Bu kadar kısa sürede ne kadar para yatırsan da, ne kadar hile yapsan da bu kadar kredi kasamazsın gibi geliyor bana. Bilmiyorum bende mi bir anormallik var. Fiyatlar acayip uçuk. Bence bu durum incelenmeli.

ŞahFD bunu beğendi.
  10. ŞahFD

ŞahFD User

O küçücük şeylere 100 milyon 200 milyon kredi basanlar aslında çok daha fazlasına sahipler yani özetle kredi bugu sonsuz kredi de çaktırmamak için 50 m 100 m basıyorlar tabi oyunda bunun farkında ama işte yersen..

QUARESMA-SKILLS bunu beğendi.
  11. Bu sunucudaki bütün hesapların ivedilikle incelenmesi gerekiyor. Kredi hilesi başta olmak üzere birçok illegal yöntemin kullanıldığı çok bariz. Olan arada namusuyla şerefiyle oyun oynamaya çalışan insanlara oluyor. Umarım yönetim bu yorumları ciddiye alır, incelemeler yapılır ve gereken yaptırımlar uygulanır.

12. ŞahFD

ŞahFD User

Az önce girip kapı yapmak istedim ağız tadıyla kapı yapamadım dakika başı x1'e atıyor, onu geçtim hani şu mimesis etkinliğini yeni sunucuda insanlar güçlensin diye getirdiklerini düşündüm ilk başta 10 tane farklı harita var şirkete göre ve server çok güçsüz olduğu için etkinliği yapamıyor kaldıki harita sayısı 3 olsa bile mimesis haritasının etkinliği yapılabileceği şüpheli..