UNİTY yardım biri cevaplasın

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve BOSSSSS tarafından 6 Ocak 2025 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. BOSSSSS

BOSSSSS User

oyuna unity gelmiş unity'den oyuna girdigimizde sıralamayı goremıyorum ve rutbe puanıma felan bakamıyorum bunları nasıl gorecegız oyun ıcerısınde tum sekmelere baktım ama ne sıralamayı gorecegım bır yer nede rutbe puanımı gorecegım bır yer var nasıl bir sıstem kurmuslar boyle tarayıcıdakı gıbı klasık bir görünüm yapmak zor olmamalı ayrıca bir gemiden digerine geçmek için aktarma sistemi felan yapıyorduk oyundan çıkıp 10 saniye ıcınde hallediyorduk şuan bu da yok olmuş gemı degıstırmek ıcın konfi yapmak ıcın hangara gidiyorsun felan tamamen saçmalık olmus bunların daha kolay bir yolu var mı bilen varsa lütfen cevaplasın ayrıca bu unıty clienti hep böyle mi kalacak yoksa normal tarayıcıdan girdigimizde ki gibi klasik gorunume cevirecekler mi

2. Merhaba;

Merak etmeyin, Unity de her şey daha kolay.

Sıralamanıza eski normal serverdan bakabilirsiniz değişen bir şey yok.

Neredeyse her şey oyun ekranına adapte edilmiş.

Az kurcalarsanız, her şeyin daha kolay olduğunu anlarsınız.