unity

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve JACOBEN tarafından 6 Ocak 2025 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. JACOBEN

JACOBEN User

unityden oyuna girebilen varmı ?

2. OsmO

OsmO User

Merhaba Ben pc uygulaması üzerinden oyuna girebiliyorum . Fakat 2008 de üye olduğum sunucu ve bugüne kadar elde ettiğim bütün kazanımlarım gitmiş vaziyette ( gemi alımları v.s. )
    Bir gün daha bekleyip mail göndereceğim . Sabah saldırı olduğu yönünde bilgi vardı uygulamada .. !! ..

3. evet.

4. JACOBEN

JACOBEN User

geçmiş olsun düzelir inşallah

5. JACOBEN

JACOBEN User

admin paylaştıgın link çalışmıyor

DamDamSeze bunu beğendi.
  6. DamDamSeze

DamDamSeze User

7. .askard.94

.askard.94 User

link bozuk

8. sağlam link yolla admin kardeş .

9. JACOBEN

JACOBEN User

aynen link bozuk düzeltselerde bir girsek

10. smoonrise

smoonrise User

Ben uzun zamandır tarayıcıdan devam ediyorum ve istemiciyi neredeyse hiç kullanmadım diyebilirim sürekli sorunlu problemli olduğu için , şimdi bu geçiş sürecinde durum nedir tarayıcıdan ve istemciden girişler kapalı olacak mı yoksa hem unity hem tarayıcı istemci aktif olarak mı bir süre gidecek ?

Geçiş sürecinde yanlış girişten dolayı sorun olmasın bilgisi olan varsa bir yazarsa sevinirim ?

11. DamDamSeze

DamDamSeze User

Linki kopyalayıp Chrome gizli sekmesine yapıştırın, ben öyle indirdim ama oyuna girmiyor Start tuşu çalışmıyor bende :D

12. smoonrise

smoonrise User

Yok benim sorduğum o değildi Unity kullanmak mecburi mi şuan için , malum oyunun her zaman ilk getirilen yeniliklerinde hep sorun sıkıntı oluyor gereksiz yere hemen onlar ile boğuşmak istemiyorum , son zamanına kadar beklerim yada tamamen flash kısmı kapatılınca geçerim diye düşünüyorum .

13. DamDamSeze

DamDamSeze User

Şimdilik mecburi değil, Dün Unity tamamen iyileştirilline kadar flash desteği devam edecek diye açıklama yapıldı, yani rahatça girebilirsin.

smoonrise bunu beğendi.