Unvanımı nasıl değiştirebilirim?

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve halilbnn tarafından 23 Aralık 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. halilbnn

halilbnn User

Ünvanımı nasıl değiştirebilirim bulamadım yardım

2. şuna bi açıklık getireyim "ünvan" değil "unvan" diye yazılıyor. unvanınızı pilot profiline girip başarılar kısmına basıp açılan sekmeden ünvan var ama orada da yanlış yazılmış tükçe dilinde unvan ordan halledebilirsiniz

halilbnn bunu beğendi.
  3. ateistkeci

ateistkeci User

Pilot profilinden başarılar kısmına girdikten sonra sol tarafta bulunan ünvan kısmına girerek değiştirebilirsin,

halilbnn bunu beğendi.
  4. selam ateistkeci sana birkaç sorum olcaktı Özel mesaj sistemi yok oyunda ondan buraya yazıyorum

5. direk yazarsan gordugu zaman direk cevap verir :)

6. Nerden yapılıyor anlamadım

7. [​IMG]

8. ateistkeci

ateistkeci User

Tabii ki sorabilirsin

İstersen Discord üzerinden istersen de buradan veya kendimi tanıttığım konudan (Kim kimdir (Oyuncu) kısmından) yazabilirsin :)

9. oyun içi nickinden mesaj attım sana ulaştı mı acaba

10. ateistkeci

ateistkeci User

Şimdi fark ettim hemen bakıyorum :p

11. Forumda şöyle bir kısım var ama nasıl kullanılır bilmiyorum.

12. Aery

Aery Guest

Merhaba,

Bütün yardım dolu cevaplar için teşekkür ederim. Bahsedildiği gibi Pilot Profili -> Başarılar -> Unvan kısmından sahip olduğunuz unvanlar arasında bir seçim yapabilirsiniz.

Konuyla ilgili sormak istediğiniz başka bir şey yoksa konunuzun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 23 Aralık 2019
  13. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Bu kısmı yalnızca Moderatörler bazı durumlarda kullanmaktadır. Üyelerin birbiriyle özel mesaj üzerinden konuşma gibi bir durumu bulunmamaktadır.

İyi forumlar.

.Paradoks. bunu beğendi.