Uradium paketi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ░Kà®àmàn•ØğLµ░ tarafından 6 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Eğer pazar günü x3 sırasında uradium paketi alırsam(120 tl olan ve bazı zamanlarda olan) acaba x3 ten yararlanır mıyım ?

2. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Tabii ki,kaç liralık alırsanız alın X3 den faydalanabilirsiniz.

İyi Forumlar.

3. Hani %33 tasarruf paketi ya normalde alsak 189 tl ancak bunu alırsam 69 tl kar sağlarım.O yüzden sordum eğer olursa ben bu paketi alırım.Bide genellikle ne zaman çıkıyor mesela x3 her pazar çıkıyor bu paket içinde böyle bir şey diyebilir miyiz ?

4. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

X3 genelde pazar günleri 20:00-21:00 arası çıkmaktadır bazen de hafta içi çıkma olasılığı vardır.Evet indirimli paketinizi alabilir ve X3 den yararlanabilirsiniz.

İyi Forumlar.

5. Onu biliyorum zaten :) Benim demek istediğim bu paketi hem alıp hemde x3 ten yararlanabiliriz dimi ? Yani arada 68 tl fark var bilmiyorum boşunada almak istemem x3 zamanı yani :)

6. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Evet yararlanabilirsiniz. Ayrıca size sunulan özel bir pakettir her ana sayfaya giriş yaptığınızda karşınıza çıkacaktır. Eğer ki çıkmazsa çerezlerinizi temizleyip tekrar giriş yapınız

İyi Forumlar

7. Merhabalar;

Başka sorunuz yoksa konunun kilitlenmesini isteyebilirsiniz.

İyi forumlar.

8. Konu kilitlenebilir ! Teşekkürler modlarım.

9. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Darkorbit Forum ekibi olarak biz teşekkür ederiz.Konu istek üzerine kilitlenmiştir.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.