urdıyum gelmedı?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ►ЌЦ®ΛL◄↔25↔ tarafından 8 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Provızyonları gonderıyorum boyle bır para bulunmamaktadır dıyor. Bankayı arıyorum. Bu para gonderılmıstır dıyor.Ne yapacagım adminim bir cevap

2. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Ne yazık ki üzülerek söylüyorum biz moderatörler sadece forumdan sorumluyuz. Hesaplar veya ödeme ile ilgili işlem yetkilerimiz yoktur. Siz sorununuzu support veya banka aracılığı ile halletmelisiniz. Yetkili merciler oralardır.

Yanlış bir hesaba ( aynı anda başka bir açık hesap olabilir) atmadığınızdan ve doğru servera alışveriş yaptığınızdan emin olunuz. Ayrıca alışveriş yaptığınızda mail adresinize ödeme onayı mesajı gelmiş olmalıdır orada işlem numarası yazar. O numarayla belki bakabilirler.

Keyifli Forumlar

3. provizyon gonderıyorum genede yok dıyorlar.ç yanı suanda birisi 182 lıranın ustune yatıyor nerde gıttı suanda nerde bılmıyoruz hıc kımsede net bır cevap vermıyor.

4. Merhaba ,

Bu tür konuları ödeme sorunları başlığı altında support'a bildirip çözüme kavuşturmanız gerekiyor. Çünkü forum üzerinden hesap inceleme yada oyuna müdahale etme gibi bir yetkimiz yok maalesef.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.