UrgeIV ve regard CXI

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve TR2*KAFKAS-KARTALI* tarafından 25 Nisan 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. urgeIV ve regard CXI npclerinden oil alabilme şansımız olduğu için ve bana son 36 oil lazım olduğu için dün gece saat 23.00 dan sabah 6.00 a kadar sürekli bir şekilde sirketimin X6 haritasında olmama rağmen 1 tane bile göremedim bu npcler belirli günlerde falan mı çıkıyor acaba daha önceden bu npcleri gören kisiler varsa ne zaman saat kaç gibi gördüğünü paylasabilirse gerçekten çok sevinirim kayıp ilanı gibi oldu sanki :)

2. Labirent

Labirent Guest

Merhaba,

Yaratıkların ne zaman çıkacağı hakkında bir bilgi yoktur. Tamamen sürpriz olarak haritada çıkabilir.

İyi forumlar

3. kaos*06

kaos*06 User

yaratıklar haritada çıktığında bildirim gelmiyor..70/45 koordinatında bekle gündüz 15 ten akşam 20 den gece ise 01 den sonra cıkmaktadırlar..sunucuya göre saatler farklı olabilirmi bilmiyorum..ben ge1 deyim..

4. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Labirent arkadaşımın da belirtmiş olduğu gibi NPC'lerin nerelerde ne zaman çıktığına dair kesin bir bilgi bulunmamaktadır. Buradan oyuncularımızın Blacklight Gözcüleri ile ilgili deneyimlerini paylaştığı konuyu inceleyebilir ve kendi deneyimlerinizi de paylaşabilirsiniz diğer oyuncularımıza da yardımcı olması adına.

Konuya gerekli cevap verildiğinden kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

.Paradoks. bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.