Destek uri - alışveriş hakkında bir kaç soru?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve dikduran1 tarafından 28 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. dikduran1

dikduran1 User

1- aylık vip paketim var (20 günlük var daha) 6 aylık pahalı geliyor diye. aylık vip paketinden bir tane daha alırsam üzerine eklenir mi 50 gün olur mu?? biri bitmeden diğerini almak mümkün mü yani..?

2-2.hangarı almak istiyorum gemilerin farklı (yeni) olması gerektiğini biliyorum ama diğer ekipmanların lazer, hız, kalkan, lf3, iris, uçuş düzenleri ve ekstara da ki diğer ekipmanlar yeni hangar için yeni ekipman mı demek oluyor???

3-ikinci soruya paralel 2. hangar alınırsa PET'in de yeni olması mı gerekiyor yoksa eski PET olduğu gibi muhafaza edilir mi???

bi de bu ne demek korsan haritalarında ki çöplerden mi yoksa sandıkalrdan mı çıkıyor? anlayamadım...

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 28 Şubat 2015
  2. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

1-Alacağınız VİP paket mevcut paketinizin üzerine eklenecektir.
    2-iris,haricince diğer ekipmanların yenilerini almanız gerekir,veya yeni almak istemiyorsanız kullandığınız gemiden çıkartıp diğer hangardaki geminize aktarım yapabilirsiniz.
    3-yeni bir pet'e ihtiyaç yok mevcut olanı kullanıyorsunuz.

Çöplerden çıkmaz,haritalarda bulunan yeşil korsan sandıklarından LF4 çıkma şansı vardır.Bu gün LF4 günü 2 kat şansınız var.

İyi Forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 28 Şubat 2015
  3. dikduran1

dikduran1 User

teşekkür ederim mod'um kilitlenebilir...

4. *Cihan*

*Cihan* User

Merhaba,

Istek üzeri Konunun Kitlemesi uygundur

Iyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.