URİ birikti

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Soyuz* tarafından 24 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Soyuz*

Soyuz* User

Merhaba arkadaslar yine uri birikti bugün x3 te biraz ekleme yapabilirsem 250 bin civarı urim olacak inşallah.
    Ekipman:
    Citadel.Spearhead,Aegis(elite),Golitah(venom spekturm),vega var tasarım yok
    9 LF4 9 İRİS 1 Apis 8 iris (geliştirme yok) 4 havoç 1 herkül.
    Halka,burgu,kalp,elmas uçuş düzenleri var.
    Ben önce lf4leri fullemek istiyorum bu yüzden sürekli kutu alıp lf4 gününde açıyorum sizce yine mi öyle yapayım.
    26 argeyim birde roket uzmanına arge mi dağıtsam biraz acaba?
    Kafam karıştı yine su asamada öncelik nerede sizce?

2. roket uzmanına dağıtma çok bi faydası olmaz şimdilik, LF4 lerini fulledikten sonra yapılacak bi işe, ben olsam havoclarımı fullerdim hem x4 hem anahtar hem arge zaten 4 tane varmış üstelik hasarın artıcak yüzde 10 ve bu bulacağın Lf4 lerin hasarına eşit olabilir. bence havoc üzerine git

Soyuz* bunu beğendi.
  3. şu an kutu anahtarında indirim var ve helix lf-4 günü, hiç zaman kaybetmeden kutu açmaya başlamanı öneririm. Alabilirsen haftalık indirim paketi de al bu sayede çok daha ucuza anahtar stoğu yaparsın.

Soyuz* bunu beğendi.
  4. Soyuz*

Soyuz* User

Vip+indirim avantaj paketine sahibim 600 uriye kutu alabiliyorum sizce bütün uriyi kutuya mı yatırmalıyım?
    Geliştirme, arge vs bunlar şimdi gereksiz mi olur?
    Birde Pusat almak istiyorum hızından dolayı tavsiye eder miydiniz bu ekipmana?

5. 400 küsür anahtar oluyo sanırım 250b uriye.şansın yaver giderse bugün 8-9 tane çıkarabilirisn.yada 1-2 tane.yada hiç.zeusun yok.anahtar alacaksan zeus gününde aç.senin için daha iyi olabilir.anahtar almayacaksan irislerini geliştir.roket uzamanı önemli bir arge.özellikle plt-3030 roketinde çok hissediyosun.toplamda %100 ün üzerinde hasar artışı sağlayabiliyosun.yani 13binin üzerine çıkabilme şansı var.hatta içiiçe diroit düzeniyle 19binin üzerini bulabiliyor.vip isen çok çok faydalı.10k gibi vuruş gücün olsun,kamin olsun,biraz da etkinlikten sar-02 toplamışsındır herhalde.plt-3030 ile cerrahla bile tek başına cubi kesebilirsin.ben elmasla bile kesiyom bu şekilde.ama şuan için ihityacın bu değil.(ganimet kutularından epey plt-3030 toplanıyor bilgin olsun).

Soyuz* bunu beğendi.
  6. Soyuz*

Soyuz* User

Hocam pusat için düşünceniz nedir?
    Cubiyi citadel ile rahat kesiyorum tek basıma :d
    goli ile burgu+seprom ile keserim herhalde.
    O zaman kutu alayım ben.

7. *ya şimdi pusat güzelde dp dezavantajı kötü.bunu kasılmak için kullanamassın bu ekipmanla.vs lerde de olmaz.ben genelde birkaç yerde faydasını görüyorum,kullanıyorum.5-3 te paladium toplarken, hızlı olan gemileri kesmede, birde iç savaştaysam kasılırken kaçmak için bunu tercih ediyorum.full lf4 üm.hemen hemen hepsi 16 level gibi.(pusatta lf3 ler takılı halde)birkaçı hariç.herküllerim full değil.vs lerde çok zorlanıyorum bu gemiyle.cerrah terciimdir.hem hızlı, hem ekonomik, hem de pratik ;).
    *citadelle cubi kesmek zor olmuyormu?çok uzun sürüyor.bir zamanlar bende denemiştim.onun yerine aegis+elmas kullan.daha kısa sürer.1 keseceğine 2 kesebilirsin sanırım aynı sürede.
    *bu ekipmanla,goli+burgu+sepromla kesebilmen için; çift güçlendiriciler (dmg,shd,hp)+elit cephane+kami lazım.ben sana x1 ile kesebilmenin yolunu gösteriyorum.normalde bende cerrah+burguyla++seprom+güçlendiricilerle x2 ile 45bin falan buluyo.bu elit yolu.
    *bencede bu daha iyi.

Soyuz* bunu beğendi.
  8. Soyuz*

Soyuz* User

Arkadaslar cevaplar çok teşekkür ediyorum, o zaman kendime şöyle bir yol haritası çizdim;
    1-Lf4+havoç bu ikisini fullemeye çalışacağım aynı anda(zeta=kutu= lf4) ;)
    2-İris geliştirmeleri+ arge
    3-Herkül

9. Anahtara indirim geldiğinde indirim paketi satın alarak neredeyse 2 kat anahtar al lf4 gününü bekle sonra aç. Anahtara indirim gelene kadar uri kas sürekli ( Tp veya şerefi önemseme fullendiğinde onlar çok rahat kasılır , nerede en iyi uriyi kasıyorsan orda kas ) . Twitch yayınlarını takip et !raffle ile kod kovala. Yüksek miktarda alacağın şeyler için maksimum indirimi yakalamaya çalış(özel indirimi , kod bulmayı , indirim avantaj paketi satın almayı bekle) . Eğer acele etmezsen sabırlı olursan çok daha erken fullenebilirsin.

Örneğin 1 milyon uri kassan elinde bir kod olsa ve ekstra enerjiye indirim gelmesini beklesen ekstra enerjiye indirim geldiğinde indirim avantaj paketi ve vip alıp kodu kullan, ve o gün yapabildiğin kadar zeta yap x3 cephanesi kullanarak. 1 gününü ayırarak havoçlarını fullersin ve bunu yaparken hiç uridiumun eksilmez (50k uriye yakın kapıdan geliyor 1 kapının maliyeti en fazla 2000 gg=50k uri) , bir dünya günlük dosya ve araştırma dosyasıda kasarsın. 1 milyon uriyle de diroitlerini geliştirip çok iyi miktarda anahtar, günlük dosya, diroit dizilimi alabilirsin %60 indirim olmuş oluyor herşeyde.

Benim önerim de bu denendi onaylandı kullanılan hesaba sıçrama yaptırıyor ;)

HaFİFteN-ArıZaLı bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.