Uri Bug Yapanlar Hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve akinsukru tarafından 6 Ocak 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. akinsukru

akinsukru User

Ya dün paylaşmış paradox böyle bir şey iyi niyet olamaz alın teriyle oynayanları tek tek bıraktırıyorsunuz az da olsa bug yapanları açmak nedir yazıklar olsun

2. Merhaba,

Duyuruda bahsedilen bug, deluxe paketin herhangi bir program aracılığı olmadan 2 kere üst üste tıklayarak alınmasına sebep olan bir bugtu. Sadece 2 kere üst üste paket çektiği için banlanan hesaplar hakkında böyle bir karar alındı. Milyon uridium kasan hesaplar ve payment bugu yapan hesaplar bunun dışındadır.

İyi Forumlar.

3. akinsukru

akinsukru User

hesapları 14 gün sonra açılınca rinusk bugunda olduğu gibi bazı malzemeler kar kalıcak anlasın artık darkorbitin her kademesinde çalışanlar alın teriyle oynayanlara haksızlık yapılıyor süresiz kapatılması gerekenler var ama oyuncu kaybetmemek için düzgün oynayanların iyi niyeti bildiğiniz suistimal ediliyor

4. Luminous

Luminous Guest

Merhaba,

Maalesef bu konuda banlamaları yapan merkez ekip ve bu banlamalara müdahale etme yetkimiz yok. Bizler yalnızca raporlamalardan sorumluyuz ve isteğinizi raporlarımıza ekleyeceğiz. Sormak veya eklemek istediğiniz başka bir şey yoksa konunuzun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.

5. Karalı

Karalı User

Malesef bu oyun artık oynanmıyor. haksızlık en üst seviyeye çıkmış. Üzülürüm o kadar emek harcadığım gemiyi rafa kaldırdım.

Uzunca bir zaman ara vereceğim.

Mineral ve |KoPuK.028| bunu beğendi.
  6. milime6

milime6 User

sıralamam seri bir şekilde düşmeye başladı çok güzel uri buglular açıldı sanırsam teşekkürler darkorbit .

Mineral bunu beğendi.
  7. YilmazBey

YilmazBey User

Çok emin olduğum bir hesap hala açık vaziyette ve eminim milyonlarca uri kasmış bir gemiydi 72 saatlik gemiyi kimse 29 arge yapıp full dizemez. Yani diyeceğim o ki sırf başınızdan savmak için "bakın biz ban attık" dediniz sonra da çoğunu geri açtınız. Bizde hala bir gün gemiyi fulleyip keyifle oynayalım diye çabalayalım. İnsanda ne zevk bıraktınız ne de adalet duygusu. Bu bug yapanlara adil cezalar verilmediği için bundan sonra bu tür yöntemlere çok daha fazla insan başvuracak. Bizlerde bu oyunun batışını keyifle izleyeceğiz. Devam edin bu adaletsizliklerinize. Gün gelir devran döner.

8. şimdi bugu yapan insanlarla konustum bazı gemilerin urileri ve aldığı itemler duruyor sayın adminler bu konuda ne yapacaksınız

^KATİL^^MELEK^67^ ve Mineral bunu beğendi.
  9. Bahtsız

Bahtsız User

2011 2012deki darkorbiti çok özlüyorum bug yok sadece kerkava merkava ibot var 2 gün sonra sabah bir kalkıyorsun ibot kullananların hepsi ban yemiş darkorbit ban dalgasını getirmiş tüm haksız kazanç elde eden üyelerin hepsi ban yemiş. 4 ay önce geri başladım keşke başlamasaydım diyorum pve server için 2 3 saat 1 zeta dönüyorken havoc için insanlar uri bugu yapıp gg basarak x3 x4le o kapıları 30 dkda bitiriyor bizim emeklerimi boşa sayılıyor. Açıklamalarıda şu yanlış bug yapanların hesaplarını açtık yanlış bug yapma diye birşey olamaz tr5deki full+full hesabımı eternal bugu yapmadıgım halde 1 milyara yakın küsür şeref silindiği için tr1-5i bıraktım gemiye girmiyorum bile. bir tek yeni buga bakar bu bugdada darkorbit eğerki aynı şeyi yaparsa benim için biter darkorbiti rafa kaldırırım. bu şekilde yaptıgınız saçma kararlar emekle kasılan oyuncularıda oyundan soğuttukça soğuttu yazık.

^KATİL^^MELEK^67^ bunu beğendi.
  10. enginer

enginer User

katılmıyorum bu dediğinize sınırsız payment bugu yapanlarında açılmış ve sadece %30 silinmiş sosyal medyada yapmayanlarla dalga geçiyorlar yalan falanda söylemiyorlar fotoğrafları çekip gönderiyorlar sayfaya küreselde 100 lerce var bu

11. bu konuda haklsıın kardeş ben videolarını felan görüyorum geçen de sitem etmiştim ss al felan filan yetkililere yolla demiştim yetkilierin cevapları dalga geçmekten öte bende uzunca bir ara burada olmayacağım zaten indirilebilir istemcide rezillik oto pilotlar banları açılanlar derhal oyuna girmiş sadece 1 haftada 1 milyon arkamdaki adam benden öne geçmiş diyecek ne olabilir yani ben artık acemi uzay pilotu olarak darkorbitsiz hayatıma devam ediyorum sayın yetkilier benim hesabımı kapatsınlar

zalim bunu beğendi.
  12. Zagor-yeni

Zagor-yeni User

Buna alacağın cevap support a kapatmak istediğine dair mesaj at hesap silinmesi için gereken işlemler başlatılır olacak :D. Kimsenin bsyi silinmemiş adamlar milyonlarca job yapmış ema enerji transferi vs. Saçma kararlar alınıyor bu oyunda.

zalim bunu beğendi.
  13. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Sizlerin de belirttiği gibi burada büyük bir haksızlık bulunduğundan dolayı bu sorunu tekrar merkez ekibe iletip gerekli düzenlemeleri, haksız yapılan ögelerin silinmesi gerektiği fikrini DO TR ekibi olarak bildirdik. Umarız ki olumlu bir geri dönüş aldıktan sonra bu hesaplar gerçekten hak ettikleri cezayı alacaklardır.

İyi forumlar.

14. zalim

zalim User

1 senede bile kasamayacağım uridium ve elit cephaneleri sadece 7 ile 14 gün ban ile alabiliyorsunuz. Tabi bunuda ceza adı altında veriyorlar. şaka gibi....

15. Fikir değil zorunluluk bunu sakın karıştırmayın bence.

16. ne hakkım varsa hepsi haram olsun hırs için yok olun.insallah en kısa sürede oyun yok olur gider böyle adaletsiz dengesiz sans oynu görmedim savasta golemsizi tutucusuzu protezkolsuzu haritalarda bugsuzu seprom buglusu-battelray buglusu-lov buglusu kalmamıs. oyunda normal oynayan 2 kişi felan kalmıstır zaten insallah cidden oyun hak ettiği değeri alır da yok olur gider ne hakkım varsa da haram olsun bugu cıkartana yapana adaletli ceza vermeyene emekleri ziyan edene yazıklar olsun bırakıyorum oynu basınıza calın

____H2.o bunu beğendi.
  17. bilalay41

bilalay41 User

direkt hesabı kapatırlar diye uriyi bitirmeye bile çalışmamıştım sadece şerefle uriyi silmişler ufak bi pişmanlık içindeyim :)

18. Viraaa

Viraaa User

su sende degil.seni boyle konusturanda suc.

19. 1 sene mi? Valla gördüğüm videolarda adamlar milyar uri kasmışlar. Bugün bunu kasan adamların banları da açıldı. ( hiiiç kandırmayın, az bug yapanları açtık diye söylemlerle, yemezler. Görünen köy kılavuz istemez, aklımızla dalga geçmeyin!) Bir anda 30 kişi geriye düştüm sıralamada. Sadece ve sadece şerefleri silindi bu kişilerin, kaybettikleri şerefleri de 1 aydan kısa sürede geri kazanacaklarını söylüyorlar. Sen, ben gibi saflar da aman bug yapmayalım, ban falan yeriz diye patinaj çekiyoruz. Resmen buga teşvik ediyorsunuz insanı.

20. ____H2.o

____H2.o User

hesabım 2011 den bu yana. yaklasık bi4ooo saatim var. icinde 1dk a bug boot neyse yok. 4ooo saatim 3 4 aylık hesaplara karsı ezildi. nefrettettim emegim var diye devam etmeye calisyorum. bu darkorbit bitmis. bu bildigin DOLAPORBiT....

^KATİL^^MELEK^67^ bunu beğendi.