Uri Canavarı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ygafff tarafından 28 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ygafff

ygafff User

Selamun Aleyküm arkadaşlar.yarın 900tl kredi kartından,180tlde telefondan uridium alımı yapacağım.kendi hesaplamama göre 9 hercules tasarımı :D :D :D
    gelecek.önce gemi özelliklerini yazayım :
    31 lf3 1 lf4 8 iris 1 havoc apis,zeus yok.19 arge. pet 6 level.
    arkadaşlar ben yarın 4 milyon 550 bin uridium + 6000 gg + 9 hercules diroit tasarımı gelcek.bu uridiumu ne yapmamı önerirsiniz ? birde telefondan alacağım urdilerle 857 adet yeşil anahtar almayı düşünüytorum.sizce ne yapmalıyım ? uridium bolluğu olacak ?

Unutmuşum Gemi aegis+goli+sparhead
    Uçuş Düzenleri:Elmas,Güve,Kalp

Ben Diğer Mod Arkadaşların Yorumlarınıda Almak İstiyorum ?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 28 Haziran 2015
  2. SpookS

SpookS User

Merhaba,

Gelecek olan ekstra galaksilerinizi kappa kapısına basın 10tane hercules tam olsun.Daha sonra kalan ekstra galaksiler tereddüt etmeden zeta kapısına basın ve havoc diroit tasarımlarınızı tamamlayın.Yerinizde olsam genel olarak kapılarda harcardım uridiumları.Birazda anahtar almakta fayda var.

Keyifli forumlar.

3. ygafff

ygafff User

Güncel.Teşekkürler Modum.Başka Fikri Olan ?

4. en mantıklsıı tabi ki de o uridrum la önce irisleri sonra lf4 leri sonra da kalkanları 16 level yapmak olur. sonrasında kalan urüdyumun hepsini zeta kapısına basmak en mantıklı hareket olur

5. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

%25 geliştirme indirimi çıktığında irislerinizi geliştirmelisiniz.
    GG ile Zeta kapısına basarak Eksik olan havoclarınızı tamamlamanızı tavsiye ederim,kapıdan gelecek olan;
    -Günlük dosyalarıyla arge basabilir,
    -Havoc dıroıt tasarmı bulma şansınız olur,
    -Ganimet anahtarlarıyle LF4,Apis ve Zeus 2 katı gününde kutu açmalısınız
    Herculeslerinizi tamamlamak için Kappa kapısını açabilirsiniz.Ve LF4 lerinizi tamamlamak için normal günlerde veya 2 katı günlerinde kutu açarak şansınızı zorlamalısınız.

İyi Forumlar.

6. senberk99

senberk99 User

Kardeşim çok özür dileyerek konuna bişey soruyorum; ininal ile alırken fastpay kullan ve % 10 bonus al diye bişey çıktı tik atıyım mı ona akşam uri çekerken? Tekrardan özür dilerim

7. ygafff

ygafff User

Önemli Değil.O Tik İşaretini Kaldır,Çünkü Onu İşaretlemen Pek Bişey Anlam İfade Etmiyor.
    Konu Kilitlenebilir.Cevap Veren Herkese Teşekkürlerimi Sunarım :)

8. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Rica ederiz,Konu cevaplanmış olup oyuncu isteği ile kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.