uri çekemiyorum

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve (())karamizah(()) tarafından 29 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. şu an sistemde 3x ve %50n şeref var. 4 seferdir uri çekmeye çalışıyorum ama nafile olmuyor. hattımda ve telefonumda bir sorun yok ama alamıyorum. son 25 dk. kaldı. uri sayfasında bir sorunmu var bilmiyorum ama çekeceğim uriden daha ok mesaj parası ödedim. mesaj gidiyor ama onay mesajı gelmiyor. lütfen sistemdedki arızayı giderin de bizde urimizi çekelim..

2. İstiklal

İstiklal User

Merhaba

Arkadaşlar Paytogo sisteminde sorun bulunuyor. Sorunun Dark Orbitten kaynaklanmadığını , Paytogo ' dan kaynaklandığını söylememde yarar var.

Bu nedenle sizlere tavsiyemiz , x3 Saatlerinden yararlanmak için Paytogo dışındaki ödeme yöntemlerine yönelmeniz

Bunun dışında ödeme onayı gelene kadar bekleyiniz

Eğer tekrar mesaj gönderirseniz , hesabınızdan iki sefer çekim yapılabileceğini unutmayınız

Başka sorunuz yok ise kilitlenmesini isteyebilirsiniz

İyi Forumlar

3. teşekkürler adminim. konuyu kitliyebilirsiniz.

4. İstiklal

İstiklal User

Merhaba

Biz teşekkür eder , İyi Forumlar dileriz

Kilitlenmesi uygundur

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.