Uri çekicem tavsiye lazım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve zumwalt*..tr..* tarafından 6 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. arkadaşlar oyunu bırakmıştım yeniden başlıcam gemi 31 lf3 8 iris 16 kalkan falan bide pet(içi boş) var yani eskiden kalma .başka bir şey yok.... 4 mil uri çekicem yanında vip+%25 indirim paketi falan da alıcam ..en hızlı şekilde nasıl güçlenebilirim ne tavsiye edersiniz ??

Son düzenlenen: 6 Temmuz 2014
  2. Aegis. Pet, Hammadde 3, elmas, 24 ar-ge. Gerisini arkadaşlar söyler...

3. teşekkürler

4. abi başka öneri yok mu ya

5. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

Merhaba

konu yanlış kısımda ondan yardım gelmiyor olabilir doğru yere taşıyorum

iyi forumlar

zumwalt*..tr..* bunu beğendi.
  6. son olarak kutu açsın apis zeus arasın

7. arge durumunu bilmiyorum ama eger 24 arge değilsen öncelikle kalın sıkmaya göre dizilmiş 24 arge al indirim alacaksan maliyetten kısarsın iyi olur. Aegis bence birincil önceliklerinden olmasın öncelikle yoksa kalp uçuş düzeni al duruma göre bir de güve ve zeta yap elinden geldiğince böylece hem argeyi yükseltirsin hemde gelen anahtarları özel günlerde ( zeus-apis-LF4) açarak hem zeus hem apis hem de lf4 ararsın.. arada bir gün geliştirme indirimi denk gelirse mutlaka önce kalkanları sonra elinde olan lf4 leri geliştirirsin tabi iris geliştirmesi de yap hazır bu kadar urin olmuşken.
    Tüm bunları senin yerinde olsaydım ne yapardım diye düşünerek yazdım tabi gemi senin gemin son karar senin kardeş. İyi oyunlar.

8. erenalp95

erenalp95 User

32 Ar-ge Elmas kalp bariyer kıskaç pete 12 adet radar 3 tamir mödülü savas tamir mödülü oto toplayıcı hammadde toplayıcı kamikase .

%25 indirim cekiceksen hepsini almanı tavasyie ederim uri cok zaten ben.
    Ayrıca Goal Refree ve kick tasarımlarınıda al almadıysan .

Lf3 ve bo2 sakın cekme - aegis ide acık arttırmadan alırsın elmas oldugu sürece aegise cok ihtiyac yok bende hepsi var ama goli kullanıyorum ..

1000 Adet yeşil kutu al ara ara aç kafana estiğince ondan sonra pek yapılacak bişey kalmıyor .
    Havoc ve herculus icin harca ister uriyi ister yeşil kutuya ister 41 ar-ge icin uğras

9. sağolun teşekkürler hepinize

10. çok ilginç tavsiyeler var . öncelikle vip + indirim çek ardından 4 kez uri çek 330 luk lakin %10 fazla veren yönetmi işaretlemeyi unutma . sonra argeyi ilk etapta 24 e getir. ardında irisleri 16 lwl yap . ardında pete kamikaze 3 , hammadde toplayıcı(pala için)3 gibi gerekli şeyleri al , kalp uçuş düzeni ilk etapta iyi olur . bence 100k urilik tasarımlara uri harcama ticarettekilerin hepsi varsa sıkıntı olmaz . ardından elindeki urileri zetada değerlendir bence . 100k ya zeta açarsın ve kapıdan kestiklerinle vs. 50 si sana döner . 2m uriye havoclar fullenir(10 tane) ve yaklaşık 750 civarı anahtar yaparsın ve gelen dosyalarla 3-4 arge daha yaparsın . havoclar fullendikten sonra zeus gününü bekleyip harcayabildiğin kadarını o gün harca. çıkan lf4 lere ilk etapta seviye basma , apis parça sayısı +20 ise apis gününü bekle ve %25 indirimde gelceğinden daha ucuza kapatmış olursun . zeus olayıda sana kalmış zeus gününde çıkanlarla 300k uriye filan düşerse onuda uriyle alabilirsin (apis ve zeus u 16. seviyeye getirmeyi unutmayın aldktan sonra). 250k lık tasarımlara sakın uri harcamayın 750 kutuda elbet 3-5 tane düşecektir . dirotler ve havoclar 10 tane olduktan sonra zaten kendi yolunuzu çizecek bir birikime sahip olmuş olursunuz . sonrası size kalmış , iyi günler

11. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Argeniz 24 değilse 24 yapın.Aegis almalısınız.Ayrıca irisleriniz mutlaka 16 seviye olmalı.Ardından zeus ve apise yönelmelisiniz.

İyi forumlar

12. güzel tavsiyeler teşekkürler

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.