uri çekme

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve şahin94 tarafından 15 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. şahin94

şahin94 User

benim hesaba gecen ay 23 tl ye 75 k uri teklifi geldi gecen hafta kullandım.şimdide 60 tlye 150k uri teklifi geldi.ben eski teklifi bi daha yollsam 23 tlye 75 k uri gelirmi birazacil cevap veriseniz bugun x3 saati varda şimdiden tesekkur ederim

isyankar47azer bunu beğendi.
  2. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Size özel gelen her teklifi bir kez kullanabilirsiniz daha sonra kullanmanız mümkün değildir.

İyi Forumlar.

3. şahin94

şahin94 User

ama mesajlardan yolladım cevap geldi 23 tl karsılıgında darkorbitten almak istiyormusunuz dedi

4. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Size yeni bir teklif geldiyse 23 TL ye 75000 urıdıum için tabii ki alabilirsiniz.

İyi Forumlar.

5. bu teklif nedir ?

6. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Her hesaba tanınmış ayrıca bir indirim kampanyasıdır.Oyuna girişte karşınıza çıkabilir.

İyi forumlar

-RealMardin- bunu beğendi.
  7. bende 3.5 tl ye 30 bin uridyumdu şimdi niye 13 tl oldu

8. Merhaba ,

Oyuna girdiğinizde açılan indirim penceresi üzerinden almaya giderseniz indirimli fiyattan alırsınız. Diğer türlü oyun sayfasından Uridium kısmından giderek alırsanız normal fiyattan alırsınız.

İyi forumlar.

9. şahin94

şahin94 User

sonuç olarak oyuna girdiğimde ana ekranda bu kampanya gelmiyor yerine başka bir kampanya geliyor o zaman eski kampanyayı kullanamam herhalde ?

10. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Eski kampanyaları kullanamazsınız,yeni kampanya geldiğinde kullanabilrisiniz.

İyi Forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 16 Şubat 2015
  11. şahin94

şahin94 User

teşekkür ederim...

12. Merhaba ,

Gerektiğinde uygun bölümde tekrar konu açabilirsiniz.

Konu çözüme kavuştuğundan dolayı kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.