urı çekme

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve BlackNexus tarafından 24 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. BlackNexus

BlackNexus User

arkadaşlar benim hattım turk...(reklam olmasın) x3 de fiş çekicemde direk çekebiliyormuyum yoksa mobil ödemeye yetkisi falan bir şeyler varmı ?

2. hattınızın mobil ödemeye açık olması lazım. oparatörü arayıp ya da internetten araştırıp yapabilirsiniz.

3. Merhaba ,

Üyemizin dediği gibi eğer mobil ödemeler açıkça ve telefonunuzda yeterli bakiye varsa alım yapabilirsiniz. Mesela alacağınız malzeme paytogo ile 20 TL ise operatörünüze göre sms ücreti ne kadarsa 2 tane mesaj tutarı da olmalıdır.

Eğer mobil ödemelere kapalıysa operatörünüzün müşteri hizmetlerini arayarak hattın sahibi iseniz direk işlem yaptırabilirsiniz.

İyi forumlar.

4. BlackNexus

BlackNexus User

tmm modum ben direk sms ile hallettim onu yani 5.000 uri çekicez 6 tl +50 krş+50krş toplamda 7.000 tl oluyor

5. Merhaba ,

Dediğim gibi hat mobil ödemelere açıksa sorun yaşamazsınız. Müşteri hizmetlerini arayıp açık mı değil mi öğrenebilirsiniz. Tabii ki hat sahibi işlem yaptırabilir. Yani mobil ödemelere kapalıysa hat kime kayıtlı ise o kişi açtırabilir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.