uri çekme

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve yılmaz749749 tarafından 3 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhaba uri çekcem ben 330 k uri x3 te
    330k gelmesi için kaç uri almalıyım ve nasıl oderin ne yaparım
    daha once hiç çekmedim ilk çekişim olcak 17 yaş

2. Fısıltı

Fısıltı Guest

Merhaba;

Mega Happy Hour X3 Katlayıcı Nedir ?

Katlayıcılar uridium alımlarında alacağınız miktarı X*3 değeriyle çarptığınızda çıkan sonuç kadar almanızı sağlayan fırsat promosyonlarıdır.

Örneğin sizde X3 katlayıcısı varken 5.000 uridum alırsanız size ;

5.000x3:15.000 olarak alırsız yani 330.000x3:990.000 uridium eder.

Uridium alabileceginiz kaynaklar;

Kredi kartları ile ilgili uridium nasıl alındığını burdan öğrenebilirsiniz.
    Epin kodu ile uridium nasıl alındığını burdan öğrenebilirsiniz.

Daha geniş bilgiyi burdan öğrenebilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

3. xxC3LL4Txx

xxC3LL4Txx User

Şimdi X3 denen kampanya şöyle sen 15000 uridium çekiyorsun X3te oluyor sana 45000 uridium bende 14 yaşındayım ben uridium şöyle çekiyorum bir tane site var ***** diye orada ziraatin hesap nosunu alıyorum birde 18 yaş yada büyük birinin tcsi lazım ben anneminkinden yapıyorum :) sonra site sana e-pin veriyor o e-pini giriyorsun ve uridiumunu alıyorsun e-pinli yaparsan X3ten yararlanabilirsin ama bankadan havale sistemiyle yaparsan yararlanamazsın 330k uri gelmesi içinse 75-80 tl civarı para yatırman lazım

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 4 Ekim 2014
  4. o e-pin x3 temi kulancam ?

5. Nefes

Nefes User

Merhaba

Alacağınız e-pın leri x3 te kullanabilirsiniz geçerli olacaktır ama her zaman x3 sayfası üzerinden alım yapmalısınız.

6. xxC3LL4Txx

xxC3LL4Txx User

İstediğin zaman kullanabilirsin ama 3 kat almak yerine 1 kat niye alasınki FModumun dediği gibi x3 ekranı geldiğinde orda hemen 3 kat uridium al öyle bi şey yazar ona tıklıcan gerekli işlemleri yapcan sistem otomatik sana yollar uridiumunu

7. pek vip ? nasıl oluo

8. xxC3LL4Txx

xxC3LL4Txx User

V.I.P alırsan sana çeşitli avantajlar kazandırır ve bunlar çok güzel avantajlar ama çarın ezikse ve petin filan yoksa alma tercih etmem ama petin var ve çarın full ise kesinlikle tercih ederim

9. ve ya tele kısa meşajla ala bir irsin 6000 u 6 tl dir iyi günler

10. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

hatta biri sana bonus versin no verilebiliyomu bilmiyorum ama ozaman bonus + %10 daha eklenir epinle aldiign icin % 5 te eklenir ve x3 te de aldinmi fazladan urin gelir.epini onceden hazirda bulundurun ama darkorbitten alisverisi tam x3 ciktiktan 10 dakika sonra falan yapin garanti olsun...

11. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Vipide normal şekilde ödeme yaparak alabilirsiniz.Ancak vipin x3 le bir alakası yoktur.Vipin alım süresinde ne kadar yazıyorsa o kadar gelmektedir.

İyi forumlar

12. yarasa cikacakmi bu aralar
    ?

13. Merhaba ,

30 Ekim'de Cadılar Bayramı ve büyük olasılıkla Yarasa düzeni satışa çıkacaktır fakat kesinliği yok sadece tahminlerimi yazıyorum.

İyi forumlar.

14. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Cadılar bayramını bekleyiniz boş geçmez diye umuyorum bende.Yarasa cadılar bayramı araştırın internetten :)

İyi forumlar

15. ezik ????? bir kişiyi böylecesine aşşağılamakniye ?

16. Merhaba ,

Kötü bir niyetle yazılmadığını düşünüyorum. Neden derseniz gelişmekte olan , eksikleri olan ve güçsüz hesaplar için bu tabir kullanılıyor. Kullanılması tabii ki doğru değil fakat cümle akışına göre gemin güçsüz yani eksikleri fazlaysa pet alma demek istemiş.

Siz de tartışma çıkmasına neden olabilecek tarz mesajlar yazmamaya dikkat ediniz.

İyi forumlar.

17. benimde art bir niyetim yok ama böyle bir görgüsüzlük olmaması lazım :) neyse iyi forumlar

18. Nefes

Nefes User

Merhaba

Olur o kadar yapabilecek birşey yok :) sizede iyi forumlar.

19. xxC3LL4Txx

xxC3LL4Txx User

Sayın SModum ben onu tartışma çıksın diye kullanmadımki arkadaşımında dediği gibi çarında eksiklikler olan ve tam gelişememiş arkadaşlar için kullandım o tabiri ama yanlış anlaşılma varsa özür dilerim

20. Nefes

Nefes User

Merhaba

Bizlerde sizlerin yanlış yazmayacağınızı biliyoruz ama ister istemez üyelerimiz yanlış anlayabiliyor siz yinede biraz daha seçici cümlerler kullanmaya özen gösteriniz kolay gelsin iyi oyunlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.