URİ ÇEKTİM, KODU NEREYE YAZACAM

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve enes-20011 tarafından 26 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. enes-20011

enes-20011 User

uri çektim baya uri çektim kodlar geldi kodları kupon yazan yere yazdım ama kupon geçersiz diyo neden olabilir

2. Uridium sayfasında promosyon kodları diye bir yer var oraya bas gir bu arada onları sen harcayamazsın bir arkadaşın uridium çekerse ona uridium çekmeden önce verirsin 10.000 uridium sana da onada gelir (uridium çektikten sonra gelir ama sen değil arkadaşın çekecek kodu aktifleştirmediğin sürece işe yaramaz)

sadece ilk defa uridium yatıranlara özeldir uridium yatırdıysan kullanamazsın...

3. enes-20011

enes-20011 User

ben uri çektim kodlar çok var ben o kodları başkasınamı vercem

banada onada uri gelcek öylemi

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 26 May 2014
  4. aynen o uri çekince sanada onada gelecek yanlız uridium u aldığınız sayfa varya sanal dükkan orada etkinleştireceksiniz promosyon kodları diye geçer etkinleştirmediğiniz sürece işe yaramaz....

5. enes-20011

enes-20011 User

nasıl etkinleştiecem
    :D

6. [​IMG]

kırmızı işaret çektiğim yerden fakat arkadaşınızın kodları girmesi gerek oyuna para yatırmamış bir kişiye vermelisiniz... tabi oyuna para ilk defa para yatıracaksa

7. enes-20011

enes-20011 User

senin facen varmı kardeş

8. Kullanmıyorum.

9. enes-20011

enes-20011 User

girdim oraya Promosyon kodu sadece ilk ödemede kullanılabilir.

Maalesef bir ödeme gerçekleştirmişsin! bu çıktı ne demek istiyor yani ?

tamam saol anladım kiletlene bilir

10. promosyon kodunu nasıl alırız

11. -#SAMET#-

-#SAMET#- User

_-vurgun-_ Kilitlenebilir Modum.

12. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

Konu hakında gereklı bılgı arkadaşlarımız vermiş teşekür eder kilitlenmesi uygundur

Keyifli forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.