uri etkinliği

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve _AnGrY_MaN_ tarafından 16 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. S.a arkadaşlar ve modum bu 30 bin uri çekene 300 gg veren etkinlik hesaba özel çıkan indirimli urilerde geçiyormu? mesela bende 30 bin uri 9 tl yazıyor bunda geçerlimi? şimdiden teşekkürler

2. Merhaba,

Herhangi bir şekilde alacağınız 30.000 uridium yanında verilecektir. Yani evet geçerli oluyor. Yalnızca 30.000 uridium almanız yeterli kampanyadan faydalanabilmek için.

İyi Forumlar.

3. VΛLVE™

VΛLVE™ User

modum BAT droid yerleşimi nedir yeni uçuş sistemi mi?

4. Merhaba,

Yarasa uçuş düzeni. Yani ingilizcesi bat olan yarasa kelimesi. Batmande de vardır ya. Yarasa adam. İşte o bat.

İyi Forumlar.

5. bu etkinlik şimdi başladımı yoksa yarın mı başlayacak süper kazançlı saatte alsak geçerli oluyormu .

6. VΛLVE™

VΛLVE™ User

modum x3 te uri çeken biri 750 ggyi 2250 gg olarak mı alır yoksa sadece uri mi

7. Merhaba,

x3 te aldığınız zaman sadece uridium katlanır. Diğerleri katlanmaz.

İyi Forumlar.

SoN_Siqaram bunu beğendi.
  8. VΛLVE™

VΛLVE™ User

teşekkürler modum rahatsız ettiğim için kusura bakmayın

9. Merhaba,

Ne rahatsızlığı. Estağfirullah. Başka bir sorunuz var mıydı?

İyi Forumlar.

10. peki modum bu bir seferemi mahsus yoksa 5 tane alsam mesela 1500 tane gg mi gelir?

11. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

İstediğiniz kadar alıp yararlanabilirsiniz.

İyi Forumlar

12. Merhaba,

Aldığınız adet kadar çarpılır.

İyi forumlar.

13. Modum 2 adet 75.000 uri alırsak 150.000 uri sayılır mı ?? Yani hercüles gelir mi

14. Merhaba,

Hayır. Yalnızca 150.000 uridium aldığınız zaman geçerlidir. Zaten iki defa 75.000 almanın bir mantığı yok. Daha pahalı ve avantajı daha az olur.

Bu sorunun amacını da çok merak ettim doğrusu..

İyi Forumlar.

15. Mobilden 90 tl ile alınmıyor da bende 2 parçada alırsam olur mu diye düşündüm

16. Merhaba,

Maalesef olmuyor. Yalnızca orada yazdığı şekilde yapılan satın alma işlemlerinde hediyeler verilecektir.

İyi forumlar.

17. ÇORBACI

ÇORBACI User

yüzde 33 indirimim var 150.000 uri 60 lira görünüyor ve mobilden alınıyor bu şekilde alsam hediyeler gelir dimi.

18. hepinize teşekkür ederim konu kilitlenebilir modum kolay gelsin...

19. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

epin ile alin zor bisey deilki hatta havale ucreti vs odenmiyor needen mobil vs ugrasiyorsunuz.epini hazir edin onceden vakit gelince x3 te cekin hepsi bu

20. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Rica ederiz. Konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.