uri ile ne yapmalı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve dehvah tarafından 22 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. dehvah

dehvah User

8 irisim var kalkan ve lf3 ler ful 15 argem var gemim goli pet var kami2 toplama2 var
    (pet 5 lwl lwl çok yükseltmedim tamiri falan çok tutuyor diye)

250bin urim var beta kapısı açık onu tamamlayınca 290bin oluyor ve kalın sıkacak kadar arge alabiliyorum
    sizce ne yapmalıyım argemi almalıyım aeigmi almalı yoksa droit tasarımımı alıyım

2. en önce arge yap derim sonra alırsın diğerlerini

3. dehvah

dehvah User

kalın sıksam sadece oyunculara %12 fazla vurucam npc lere değil npclerede %12 arttırsa iyi olurdu hemen argeye verirdim

4. OLSUN ARGE HERŞEYDEN ÖNEMLİ

5. dehvah

dehvah User

21 argeyle kalın sıkılıyor ama kalkan enerjisine 2 tane veriliyor %17 kalkanın düşüyor argem 24 olana kadar kalın sıkmasam onun yerine kalkan enerjisine falan versem kasılmak için daha iyi olur sanki

6. aynen bende öyle yapmıştım kardeş 23 arge ye kadar kalkan enerjisini 5/5 yapmıştım sonra sıkıldım kalın sıkayım dedim, kalkan enerjisini 4/5 yaptım ondan sonra 24 arge hemen geliveriyor şimdi bi bakmışım 31 arge olmuş gemi ne ara olmuş anlamadım 1 yıldır oynamıyorumda gemiyi :) geçen yaz iyi kasmıştım baya bu yazda kasacağım inşallah

aegis artık ihaleden bile alınabiliyor ona o kadar uri harcama derim ileride pişman olursun ;) sık dişini 2 3 haftada biriktir kredini alırsın :) diroit uçuş düzeninide bence gemin sağlam olduktan sonra al derim :) mesela ben iç içe açı uçuş düzenini almıştım roket hasarını % 50 arttırıyordu, niye aldım onu ? zevk için aldım :) vip üyeliğim vardı leonovda plt 3030 roketi ile 34 bin dp hasar veriyordum saniyede :) çok müthiş oluyordu ya roket uzmanını 5/5 yapmıştım birde :) biraz oyundan zevk almak istiyorsan dediğimi yap bence kardeş :) inan 8 iris leonovla 9 ya da 10 iris golileri çok rahat alıyorsun bu taktikle ;) ben 9 iris vip leonovken full havoc golilerle kapışıyordum inanılmaz eğlenceli oluyordu tavsiye ederim :) ağır konfinde kalkanı bol tutmayı unutma ama :D çünkü roketle halledeceksin işi kalkan önemli :) zaten o uçuş düzeni geminin canını baya azaltıyo kalkan koymazsan teke bile gidebilirsin :)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 22 May 2014
  7. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

Arkadaşlar konu hakında gereklı cvabı vermışler ben de ufak bişi eklyım %12 vuruşu yukselten yaratık argesı var ama ona vurabılmen için şerefe 2/2 yapman lazım genede seçim senın ben ce kalın sık dahha iyi kilitlenebilir

Keyifli forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.