Uri ile ne yapmalıyım?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ♠RobÎлħooŁť♠™ tarafından 10 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. İyi geceler.Arkadaşlar pazar günü x3 çıkarsa 30k uri alacam edecek 90k uri.Ayrıca intikam başlangıç kitini alıcam vegen + 10 adet elit hız olan.Gemim leo 11 levelim 6lf3 4elit hız 2adet bo2 1 iris 5flax var.90 k uri ile 4lf3 5bo2 almayı düşünüyorum sizce ne yapayım?

2. Merhaba ,

Bence uridium almanız daha iyi olacaktır. Ekipman v.b. şeyler genel olarak Leonov ile x-3 ve x-4 haritalarında kasmanız daha iyidir. Yani Vengeance , Goliath v.b. şeyler ekipmanlar yeterli değilse çok işe yaramayacaktır.

İyi forumlar.

3. Hangi sunucuda oynadığın bilmiyorum ama bence o vega paketi yerine 20 verecektin 20 de 30 k uri alacaktın 40 ona 5 lira daha ekle 45 liraya 75 k uri al tabiki x3 te al olur sana 225k uri.

9 lf3 alırsın 135k uri kalır.5 tane bo2 alırsın 50 k uri yapar kalır sana 85 k uri. Onunda 24 k urisiyle 2. irisini alırsın. Kalır sana 61 k uri ben olsam o uriyle yeni hangar alırım ilerde lazım olucak. Kalır 11 k uri onunlada istersen hızları alırsın istersen 1 lf3 yada 1 tane bo2 alırsın seçim senin :) .

Ama bence biraz daha leoda kal ve vegaya geçme bakıyorsun fiyat olarak goliden önce alırım diye düşünüyorsun ama bence vega goliden bir tık daha iyi olmanı gerektirir daha sağlam olman lazım. İhaleden goli alırsın ki ihalede pek pahalı değil artık goli skylabın heralde vardır yoksa bir an önce yap. Ben şu anda goliyim işim olduğu zaman bile 2 kere giriyorum 2 dakkada oyuna girip satıp hammadde atıyorum 3 m para kasıyorum.

4. Arkadaşlar öncelikle sunu aciga getireyim ben oyuna girerken arasira uri arasira vegen paketi geliyor tanesi 3.5tl ikisi 7tl su ara vip paketide 3.5tl olarak geliyorda.Zaten vegen paketi 20tl olsaydi sizin dediginiz gibi almazdim sadece uri alirdim.Bu arada Tr3 serverinde oynuyorum.

5. BonusRasta

BonusRasta User

Leonav'da kal kredits kasarak elit hızı açık arttırmadan alırsın zaten. Vengeance açık arttırmada arada kontrol et çok pahalı değilse ona da kredits kullan (ama bence leonavda kal). Uridium da hemen harcama az kasıl skylab geliştir sevkiyat yap kredi arttır dediklerimi açık arttırmadan tamamlayana kadar uridium biriktir sonra karar ver.

Tr3 de isen ucuz dediklerim. İntikam paketini alma bence, x3 de uridium çek. Vip olanı da beklet ilerde gelişince petin olunca vip çekersin

6. Merhaba ,

Demek istediğim Vengeance olması yetmez Lazar , Kalkan v.b. şeylerinde iyi ve yeterli olması gerekiyor. Leonov ev avantajı var yani x-1,x-2,x-3 ve x-4 haritalarında gemi'deki Lazer ve Kalkan 2 kat etki gösteriyor. Mesela şu anda Leonov ile 2.000 vuruyorsanız Vengeance ile düşecektir.

İyi forumlar.

7. xxC3LL4Txx

xxC3LL4Txx User

Arkadaşım uridiumunu başlangıç kitine verme vegayada geçmen için daha erken sen leoda kal 90k urinlede 6lf3 3bo2 elit hızlarınıda açık artırmadan al boşboşuna para verme elit hızlarını lf3lerini bo2lerini 15e tamamlayınca goliye geç

8. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

15 Lf3 ve 15 Bo2 ekipmanlarına sahip olmaya çalışın.Ardından goliata geçersiniz.Vengance şuan sizin yararınıza olmaz.Leonowla eski haritalarda kasılmaya devam etmelisiniz.

İyi forumlar

9. Leonow eksi haritalarda çok iyi ancak yeni görevler gelince yani yeni haritlarda yetmiyor.Ben o yüzden vegene geçmeyi düşündüm.Evet şuanda leonow ile eski haritalarda 2k civarı vuruyorum ancak yenilerde 1k zar zor vegen ile daha yüksek vurmazmıyım.Son olarak herkes vegeni sevmiyormu.Oyunda da ekipmanları 15 yap goliye geç diyorlar vegenin ne sorunu var söylermisiniz?

10. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Vengaencenin bir sorunu yok ancak leonun eski haritada vegadan üstünlüğü vardır :) leo eski haritada 12 lazermiş gibi vurur (6gemi+6bonus) vega 10 lazer ve leo 2kat roket vurur bu büyük bir avantajdır. kalkanı ve darbeside 2 kat güçtedir, az maliyetle çok vurmak karlıdır, venga strateji gemisidir ve npc kesmek için ben uygun görmüyorum, dönerken hızlı dönüyor ve goliden az vuruyor :) oyunda amaç max güçte vurmak :) 1e1 oyuncu ile kapışırken ekipmanınız sağlamsa vega ile adam alabilirsiniz ancak golinin üstünlüğü azımsanamaz ve serverda çoğu kişi goli kullanır. ilk aşamalarda vega yetersiz kalır. Benim şahsi görüşümdür.

Keyifli Forumlar

11. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Vengance kullanmak için çok iyi ekipmanlara lazım olmanız şuanki oyun durumunda.Çünkü goliata göre 5 lazer az olucak jenaratörlerde aynı şekilde azalıcak.Ayrıca bir baskında hedef olursunuz.Hem kasılmak zor olur hemde bir baskında hemen patlarsınız.

En azından goliat ile baskın yedğinizde yine patlarsınız güçlenene kadar ancak kasılmanız daha kolay olur.

İyi forumlar

12. Yorumlarınız için saolun vengance ye şuanlık geçmicem 90k uri ile 5lf3 4bo2 alıp goliath için ekipman dizicem.

13. Merhaba ,

İlk olarak daha önceden dediğim gibi bir süre sabırla eski haritalarda yani x-3 ve x-4 haritalarında zorlanmadan kesebileceğiniz npc'leri seri şekilde keserek kasabilirsiniz. Çöplerini toplayıp satarak ve ayrıca skylab'tan Promerium yollayıp satarak kredi kasabilirsiniz.

Zamanla LF-3 , B0-2 , Elite hız ve iris gibi eksiklerinizi tamamlamaya çalışın.

Goliath için genelde en az 15 LF-3 , 15-20 B0-2 , 10-15 elite hız jeneratörü ve en az 3-4 iris olması iyi olacaktır.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.