Öneri uri indirimi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve 20082014 tarafından 26 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

uri indirimi olsun

1. evet bence olmali

oy sayısı 1
    50,0%
  2. hayir olmamali

oy sayısı 1
    50,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 20082014

20082014 User

Slm bayadir izliyorum forumu Twitch' de isde 1000 kisi olursa sunu yapacagiz su icecegiz biber yiyecegiz vs atacagiz deniliyor 1000 kisi olursa almanyada istedigimizi alacagiz deniliyor bunu yapana kadar uri indirimi yapsaniz daha iyi olmaz uri ve ya darkobrit oynamak artik luks oldu eskisi gibi degil burda eger oyuncu cekmek istiyorsaniz indirme gidilmesi gerek bunun icin merkeze baski yapin ki oyuncular geri gelsin suan oyunda boyuk bir fark var zengin vs fakir olayi oldu her hafta 3, 4 tasarim cikiyor

siz darkobrit takimi olarak bu iyiligi yaparsaniz bizim icin daha iyi olur kusura bakmayinda siz su icmeniz yada biber yemeniz kimsenin umrunda degil kimsede oyun geri gelmez ben Twitch' bir kere katildim titan adminin konusmari hic hosuma gitmedi havali konusuyordu o yuzden istemiyorum biz burda musteriz oyle bakin benim gorusumdur bu

son olarak suan haritalarin halini goruyorsunuzdur 4,1 4,2 4,3
    bunlarin onune gecmenin yolu uri indirimindir bence

2. DraydiBoy

DraydiBoy User

Hayır olarak verdim fakat uri indirimi derken 100.000 urilik kalp tasarımı mesela 75.000 uri falan mı olacak olursa sıkıntı büyük olur daha önce alışveriş yapan oyuncular keriz mi. ?
    Oyum Olumsuz -1

3. Merhaba ,

Bölüm içinde daha önceden açılmış bu tarz konular vardır. Bölüm içinde arama yaparak bulabilir uygun olan konudan desteklerinizi devam ettirebilirsiniz.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.