uri kasma hak.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ozanoka tarafından 2 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ozanoka

ozanoka User

arkadaşlar katlayıcı alsam günde7-8 saatte ne kadar uri kasarım normal haritada veya pvpde deneyen varmı,birde kutu topladıkça içindeki uri azalıyormuş ondan sordum,netim kotalı oldugu için forumu araştıramadım k.bakmayın

2. Merhabalar,

Kutu içerikleri ve sayısı sürekli farklılık göstermekte ne kadar uridium kazanacağınıza gelince bence şöyle yapın bir saat tutun elinizdeki miktar ile bir saat sonrasındaki miktar sizin saatte topladığınız uridium miktarını tam olmasa bile tahmini olarak bir rakam çıkarır.Birde bu benim tercihim netlik ya da oyun kuralı olarak söylemiyorum toplama sırasında ara,ara yaratık keserek devam edin mesela bir on dakika yaratık kesip tekrar toplamaya geçin derim.;)

İyi forumlar

3. ozanoka

ozanoka User

tesekkürler birde 20 argelik kutu argesi varmı uri kasmak için yüzde 20lik olsa yeter

4. SpookS

SpookS User

Merhaba,

Kutu argesini tamamlamak için 34 arge yeterli oluyor 20 bilgim kadar yeterli değil.PVP haritalarında normal haritadan 2 kat daha fazla kasarsınız.8bin uridium normal haritada kasıyorsanız ortalama 13-14 bin uridium kasarsınız.

Keyifli forumlar.

•*Sehzade*• bunu beğendi.
  5. 1günde 140k-160k arası kasmışlığım oldu

Kutu Argesiyle -24arge-

6. 1 saatte pvpde 12 bin kastım ama gg çok az çıkıyor, pet 9 kurtarma %20 veren arge ile

7. ozanoka

ozanoka User

bana 20lik ayarlıycak varmı arge ful olmasına gerek yok yüzde 36 olcağına 18de yeter birde katlayıcıyla uçurrum zaten

8. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Konu uygun bölüme taşınmıştır.

İyi forumlar.

9. Kardesim sana %24 luk bi arge yaptim bende yapcam aynisini ;)
    Gemi govdesi 1=2 arge
    Depocu=2 arge
    Kismet 1=2 arge
    Gemi govdesi 2=3 arge
    Kalkan Skligi=5 arge
    Baglayici isni 2 =5 arge
    Buyur sana 19 argelik %24 artis saglayan kutu argesi.20 arge ile yapabilecegin en iyisi bu

10. ozanoka

ozanoka User

Saolasin kardes :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.