Uri kasma Taktiği söylermisiniz :3

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve BeşiktaşlıDeniz tarafından 18 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 3 Hangar = Goli/Vega/Leo
    6 lf3
    2 bo2
    13 lvl
    Goliath mı goliaht mı goliyatmı herneyse işte o şeyden'im :D Sorum şu bu ekipman ile nasıl 10k uri kasabilirim 10k uri kastımmı lf3 mü fulliyeyim ilk yoksa bo2 mi???

Zaman ile sıkıntım yok şuan tatilde oldugum için 7/24 laptop'un başındayım:D:D

2. Acaba oyuna 3.5 TL yatırma imkanınız varmı?Telefondan kredi kartından falan yatıralabiliyor var ise en güzel taktiği söyleceğim :)

3. Tabiki var :)

4. Çok güzel o zaman Uridium^Premium/Abonelik kısmından 1 haftalık 3.5 TLye doubler advantage pack (katlayıcı avantaj paketi) alın.Bu paket avantaj kutularından (sarı kutular) dan çıkanları 2 katına çıkaraır.PVP haritalarına gidip sürekli sıkılmadan kutu toplayın.Sonraki hafta etkinlik gelecek X-8 haritanıza gidin ve etkinlik kuutularını toplayın.Petsiz saattte PVPde 7000 uridium kazanılıyor.En iyi uriidum kasma yöntemi şuan için budur diyebiliriz.

5. Çok teşekkürler ^^ Ama bende kredi kartı yok katlayıcı paketi kontör ile alma gibi bişey varmı :/

6. Faturalı hat değil iseniz Telefondan (faturasız ise) AVEA VODAFONE ve TURKCELL den alabilirsiniz.Ödeme seçeneklerinden PayToGo (Mobil Ödemeyi seçmelisiniz).Ayrıca mesaj ücreti de 50 Kuruştu.Toplam 4 TL gidebilir yani.

7. Çok çok çok çok çok Teşekkürler ^^

8. Hiç önemli değil ne zaman ihtiyacınız olursa burdayım;)

9. Sen varya adamsın ^^ Katlayıcı al dedikten 5 dk sonra aldım o zamandan beri kasıyorum 4-1 de şuan 8.265 uri oldu <3 <3 <3 <3

LastShot12345 bunu beğendi.
  10. Ayni taktikle ben gunde 2 saat sıkılmadan topluyom . Daha sonra yanda film acip pete toplatiyom gunde 40k ya yakin bi uri kasiyom yani cok iyi kasiliyoo 3.5 tl ye pusat + kalp + 140 kutu almistim 5 gunde :D Diger 2 gunde kutu toplamamistim

11. Onemli degil kardesim 7-24 pcdeysen oyunda yapilacak en iyi seydir sklmamaya calis ekran ikiye bol film izle-muzik dinle

12. Önerileriniz için Teşekkürler :) Ama film ve müzik işi benim için imkansız çünkü tatilde oldugum için burda internet yok bende o yüzden telefonun internet'ini kullanıyom eee malum mb bitti pakette 96 kbps oldu :/ Anlamadıysanız şöyle anlatayım 1 dakikalık videoyu 10 dk da anca durdurarak ve başa sararak izliyorum :/

13. :) o zaman kutu toplamaya devam

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.