Destek Uri Kasma

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve TheDrayS tarafından 20 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. TheDrayS

TheDrayS User

En İyi Uri Kasma Yöntemi Nedir?

En Kolay Uri Kasma Yöntemi Nedir?

Sizce Nasıl Uri Kasmalıyım?

2. Merhaba ;

Konunuz uygun bölüme taşınmıştır.

Cubikon gruplarına katılabilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

3. Katlayıcı paket alırsan ve petinde gerekli modül ve protokoller varsa petle birlikte yarım saatte yaklaşık en az 5 k uridıum kasman lazım 1 saat = 10 k uridıum eder . ayrıca gg enerjisi de kasarsın daha fazlası için kutu toplama argesi yapabilirsin.

4. TheDrayS

TheDrayS User

Cubikon Grupları nedir?

5. Yani 3-5 kişi ile Cubikon kesebilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 20 Ocak 2015
  6. TheDrayS

TheDrayS User

Sağ ol dostum.

7. bana kalırsa ekipmanını buraya yazarsan sana daha rahat yardımcı olabiliriz

8. TheDrayS

TheDrayS User

Üşendim o kadar uğraşmaya.

9. sadece lf3-bo2-gemi-droid-pet varmı,varsa özellik yaz yeter

10. TheDrayS

TheDrayS User

Full LF3 Full Bo2 Goli 2 Iris 6 Flax 4 Seviye Pet 3 Radar Modülü 2. Seviye Oto Yağma 2. Seviye Yakıt Tasarrufu

11. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Bu düzeyde cubikonda kasılanlar ile birlikte sizde cuibkona hasar vererek kasılabilirsiniz.Credi biriktirip irislerinize tamamlamalısınız.

İyi forumlar

12. Bana Kalırsa Günde 40-50 tallon kes güçlerimiz yakın ben öyle yaıyorum dün 33m c+10k u kastım 2 irisim 3 günde 1 iris alıyorum bu taktikle

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.