Uri kasma

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ●ΚЯΛL●ΟИLΎ™06 tarafından 29 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba Arkadaşlar.
    Gemi Özellikleri:
    Gemi:Goliath
    Diroitler:8 İris
    Credits:3.969.000
    Uridium:6.919
    Ekipmanlar:26 LF3,15 SG3N-BO2,15 G3N-7900,1 Hellstorm Launcher 2,Açık Artırmada Olan Bütün Ekstralar var,bazı diroitlerde lf2 var
    Skylab'ın Hepsi Full 20 Level (Seprom Rafinerisi 13 Level)
    Tecrübe Puanı:132.000.000
    Şeref Puanı:429.000
    Arge:9 Gemi Gövdesi 2/2 Mühendis 1/5 Kalkan Enerjisi 5/5 Kelle Avcısı 1/2
    Günlük Dosyası:17
    Goliath Enforcer Tasarımı var.1-8de streuner,boss streuner felan kesiyorum.1-7 ve 1-6da çok düşman oluyo tallon kesiyorum canı 150bin felan kaldı pat bi düşman geliyo hemen çalıyor.Ben en iyi nerde uri kasabilirim.Zaten 8 irisde oldum gelen credi ve urilerle lf3lerin sayısını 31 yapacagım.Şimdiden yorum yapıcak arkadaşlara Teşekkür ederim :)

2. STEADY

STEADY User

Gemi özelliklerine bakılmaksızın en iyi uridium kapılarda yada x-3 x-4 haritalarında kasılıyor.
    dün açtığım hesapla 2 iris aldım 3-3 te 3-4 te uridium kasarak( ilk irisi başlangıç görevlerinden gelen uriyle yaptım)

3. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba ,

Paladyum toplayarak kapı açmaya başlayabilirsiniz ya da bir leonov alarak arkadaşımızın dediği gibi x-3 ve x-4 haritalarında önünüze gelen ne varsa kesebilirsiniz.

Keyifli forumlar.

4. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Baskın çok oluyor dediğiniz için cubikonda kasılmanız zor diyebiliriz.Kristallonda aynı şekilde zor ise leonow ile eski haritalarda kasılabilirsiniz.Lf3 lerinizide tamamladıktan sonra paladium toplayıp kapı açmaya başlayabilirsiniz.

İyi forumlar

5. Önerileriniz için çok teşekkür ederim konu kilitlenebilir :)

6. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba,

Konu isteğiniz üzere kilitlenmiştir.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.