Destek uri kasma

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve 纳兹米321 tarafından 5 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. S.a arkadalar berittügüm gibi uri kasmam lazım
    -arge 24 yapmal lazım şuan 12/24
    -kami3 alamam lazım vip çekecem
    -lf3 35 yapmam lazım 18/35
    -taasrım lazım şekil olsun-anahtar lazım kutudan çıkarmak istiyorum nerde açayım kutuyu
    -ek hangar lazım pala icin
    gemim: vega aldım ama goliye dönecem yani goli
    17lvyim
    8 iris
    16-bo2-elit hız
    napmamımı önerirsiniz tallonu seri kesmem lazım o yuzden lf3 şart önce lf3

2. Aegis gerek sana. Aegis al ardindan cubi gruplarina katil. Palladan da kapi acarsin ordan da uri gelir ama en iyi uri yolu grupla birlikte cubi kesmek.

3. aegis deil bm hayalim citadel aegisi almayacağım saten kuzenim ve kardeşim(oyundan) aegis bende citadel olacam durudurulmaz olacaz

4. O zaman sana sunu oneriyorum: goliath istersen kisisel olarak yetenek tasarimi alabilirsin. O kuzenin ve kardesinle beraber cubi yap. 3 kisi bir cubi keserse kisi basina 300 uri duser. Ve diger 2 gemi de seninki gibiyse rahat 1 dakikada kesersiniz cubiyi. Bu da bir saatte 60 cubi eder. Hadi bulamadiniz baskin yediniz vesaire desek saatte 50 cubikon. 50 cubikon=15.000 uridium. Saatte 15000 uri ile 3 saat oynasan gunde 45000 uridium. Bir hafta boyunca her gun 3 saat oynarsan 315.000 uri. Al sana citadel almaya yetecek uri 1 haftada. Ama ben citadel tavsiye etmem. Durdurulamaz olcaz demissin iyi tamam da gelse ciksa simdi bi general sentinel 10 iris full havoc full 16 seviye lf4 irisler kalkanlar falan gelistirmeler tam, seprom ile beslenmis lazerler hasar destekleyicisi ve bir de guve, kalp ikilisine sahip olan bu general ciksa gelse karsina x4 ile 80.000 vursa ardindan direk x6 yi yapistirsa 120.000 al sana 1 saniye icinde 200k damage 5 saniyede 3unuz de olursunuz. Yani demeye calistigim citadel o kadar harika bir gemi degil :DSadece 8v8 veya klan savaslarinda ise yariyor. Onun disinda o kadar onemli degil.

5. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

İlk olarak şunu söylemeliyimki citadel kasılma gemisi değildir.Ayrıca durdurulamaz değil çok basit durdurulan bir gemidir.

Citadel görevlerinin fazla olması ve citadelin oyunda az bulunması güçlü gemiler için kaçırılmaz fırsattirki açık hedef olursunuz.

Eğer kasılacaksınız aegis ile kasılmanız daha mantıklı bir durum.

İyi forumlar

6. -uA|bhdR*

-uA|bhdR* User

Modumunda dediği gibi citadel açık hedeftir ve tank gibi yavaştır. Kasılmak için aegis alabilirsin.

7. adam master :D

fullenince alacam

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 7 Şubat 2015
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.