URİ kasma

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve DeadMauz tarafından 4 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. DeadMauz

DeadMauz User

20 lf3 5 b02 4 iris bir goliyim. eski haritada kasılmam boşuna söylemeyin :)

kami 3 üm var çılgın cubi geldikçe 20 30 k kasıyorum.

2-3 kişi yada tek başıma tallon kesmekmi iyi yoksa x 8 de streuner kesmek mi? tallon derseniz onun için premium almak gerekiyor geçen hafta bitti .

yoksa katlayıcı alıp kutu mu toplamalıyım??

2. senberk99

senberk99 User

Ya cubi ya katlayiciyla oto toplayici varsa bide pette guzel olur kutu topla saatte 8-10k arasi uri kasarsin ama bence pvp git yuzde 50 fazla uri veriyo bide katlayiciyla... Ama en mantiklisi eski haritada kutu+npc(X3 haritasi iyidir ) en iyi bunlar sen sec

3. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Eski haritaları baştan bitirmişsiniz,onun için eski harita demiyelim.:)

X8 kasılmanız mantıklı.Boss yaratıklardan kesmeniz daha yararlı olur.

X 5 haritasında Lordak kesebilirsiniz.Görevlerden alırsanız TP de kasmış olursunuz.

Keyifli Forumlar.

4. *perfect*

*perfect* User

uri kasanlar elle sonu pek acik degil adamlar gunde 300k uri topluyo sen katlayici cekip full 24 saat toplasa 170k anca oda anca al vega fulle hizlari kalkanlarida fulle git palada takil surekli kapi yap en iyi kasilma yolu.

5. DeadMauz

DeadMauz User

çok kez pala denedim hep kesiliyorum

6. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Paladyumu Radar sayınızı arttırarak kamufle olarak toplayabilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.