Uri Kasma?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ALPER_AKÇAY tarafından 11 Mart 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Herkese merhaba size birşey danışacaktım globalde görüyorum millet deli gibi zeta dönüyor lf4 leri var ben uri kasamıyorum nasıl rahatca uri ve credi kasabilirim
    gemim aegis sentinel goli spearhead ım var ful lf3 bo2 var tallonu felan kesiyorum ama zamanımı alıyor x1 beslemeli 5 k vuruyorum yardımcı olurmusunuz nasıl rahatca gemimi güçlendirebilir ve vuruşlarımı çoğaltabilirim ve uri kasıp kapı yapabilirim?

2. -Star-

-Star- User

Tavsiyem palladium toplaman,uridiuma nazaran daha hızlı kapı yaparsın.Yaptığın ilk zetanın (x2 gününde) verdiği ganimet anahtarlarıyla çok büyük ihtimal petini birleştirebilirsin.Sonrasında 3. seviye hammadde toplayıcı ve 2-3 adet 3. seviye radar protokolü alabilirsin saat başına topladığın palladiumu arttırmak için.Petini söylediğim seviyeye getirmen 2-3 zetaya mâl olabilir.

3. Gofrettin

Gofrettin User

cubi keseceksin. kesemiyorsan kris kesersin. benim gemim full+full olmasına rağmen cubi kesemezsem krislerde kasıyorum :)

4. .BEYAZ.

.BEYAZ. Guest

Merhaba,

Cubikon gruplarına katılık seri şekilde uridium kasabilirsiniz.

Veya katlayıcı paketi alarak avantaj kutusu toplayabilirsiniz.

Ayrıca;

Kapı yapmak için bana göre ideal olan palladium toplamak.

Öncelikle kendize bir pet alınız.

Daha sonra onu seviye atlatıp gerekli modülleri aldıktan sonra seri şekilde palladium toplarsanız bence çok faydasını görürsünüz.

İyi forumlar..

5. Z3C6

Z3C6 User

Admin en doğrusunu demiş

6. Mcqeen

Mcqeen User

Onların hepsi eski oyunculardır 10 senelik falandırlar.

7. cubi grubumu kaldı katıl demeyin hala ya oyun bitti ardık düzgün cevap verin

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.