Uri konusunda taktik lazım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -Dxdiag tarafından 26 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. -Dxdiag

-Dxdiag User

Arkadaslar öncelikle merhaba. Ben bu oyunu yaklasık 1 sene önce bırakmıstım fakat yeniden baslama kararı aldım. Oyunda bir çok değişiklikler olmuş. Demem o ki benim şuanda bir pete ve galaxy kapılarına ihtiyacım var. Birazda uridium gerek tabi. Benimle uridium ve credits kasma yöntemlerini paylaşırsanız sevinirim. Hedefim pet almak ve kalkan eksigimi tamamlamak.
    Gemimin özellikleri:
    -Goliath
    -Full LF-3
    -6 BO-2
    -6 ArGe
    -2 İris - Kalanı Flax (içleri lf3)
    -Ortalama Vuruş 2.5-3k arasında
    Hızlı bir sekilde pet alıp kapı yapmak istiyorum. Eksiklerimi, yapmam gereken her şeyi söylerseniz memnun olucam. Teşekkürler arkadaşlar. Bu arada Sunucum TR-4

2. yapcaklarını söyliyim ilk önce pet alıp onu 8 lwl yapıp daha sonra kamikaze 3 alıcaksın ve bu sayde 2 kat daha hızlı kasılacaksın...Birde vip alırsan..

hergün kendine bir hedef belirle örnk:100 kristalon 500 küçük kris gibi bu şekildede çok hızlı bir şekilde hergün 5 bin uridyum felan kasarsın bana kalırsa kapılarını paladium toplayarak yap ama eğer vipp+indirim paketin varsa uridyumla yap

3. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Konu uygun bölüme taşınmıştır.

İyi Forumlar.

-Dxdiag bunu beğendi.
  4. -Dxdiag

-Dxdiag User

Kardeşim ben para harcamadan oyun oynama taraftarıyım. Vipim yok. Pet almam gerektiğinin farkındayım ama nasıl alacağımı bilemiyorum benim istediğim bilgi hızlı uridium kasmak. Kristallerde zorlanıyorum kesmek istemiyorum uzun zaman alıyor bir kristallon kesmek

5. oyuna para yatırma taraftarında olmayan insanları pek iyi bulmam sonuçta bu bir zevk işi ister gider lunaparka gidip para verip eğlenirsin ister darkorbite para verip eğlenirsin..Ayrıca para yatırmadan...Pek gelişemessin işin.Özü oyuna milyarlar yatır demiyorum.Ama şu oyuna para yatırmam mantığından bi sıyrılmanız lazım..

oyuna para yatırmasan bile kamiyi kullanmak için bir vip çekebilirsin aylık 11 tl seni öldürmez sonuçta..o 11 tlyle 1 ayda 200 tllik uridium parasından daha fazla birşey kasmış olucaksın..

kamisiz kasılamassın dediğim gibi hele bide vip yoksa..
    o zaman kalıcak başka birşey kalmıyor ya git cubi guruplarına katıl yada strenurlerle vs at işin doğrusu bu realist olmak lazım ;)

Edit:Oyuna para yatırmadan oynama taraftarıyım demişssin ama aslında internet faturasını öderken bile oyuna para yatırmış oluyorsun aslında

6. Aknilox

Aknilox User

oyunun şu anki durumu çok büyük para yatıranlar yüzünden böyle umarım farkındasındır...
    kardeşim benim gibi parasız oynayacaksan 1. si sabırlı olup kutu toplayacaksın 2. si paladiumu da elle toplayacaksın,yanına pet alabilirsin ama yakıtı bile değmez dedirtiyo insana,insanlar vip almak zorunda olsun diye yapılmış resmen
    full gemi olmak için milyonlarca uridium gerekiyo o kısmı salla,eğlenmene bak grup bul kendine beraber kesersiniz güçlüleri de.önce hasarını güçlendirmeye bak iris ve lf3-lf4 lerle(zeta yaparsın) kalkanı 2. plana bırak zaten insta+ema var en kötü.

-Dxdiag bunu beğendi.
  7. -Dxdiag

-Dxdiag User

Kardeşim sende kendine gör haklısın ama internet faturasıda para diyosun ben oyun için internet parası ödemiyorum ki. Oyun oynamasamda o fatura gelicek zaten :)

8. isteyen para yatırır isteyen para yatırmaz tabiki herkesin kendi seçimi kimse kimsenin başına silah dayayıp paralı oyna parasız oyna demiyor..

benim burda değinmek istediğim konu '' oyuna para yatırmam '' zihniyeti..
    Aslında Sen bu oyunu oynarken hem elektrik faturası kullanmış hemde internete para ödüyorsun..Aslında oyun para yatırıyorsun ama farkında değilsin ;)

ek olarak pet hakkındaki görüşüne katılıyorum resmen vip çektirmek için yapılmış birşey...Ama yapıcak birşey yok..Oyunu para yatırmadanda oynayabilirsiniz ama fazla beklentiniz 'olmasın'' derim....

''Ha bak kendi görüşümü'' söylücek olursam'ki tırnak içine aldım...Bence 11 tl vip çek petin kamikaze 3 ün le kırallar gibi kasıl..Alt tarafı 11 tl.Bu sadece benim sana bi önerim çek demiyorum...Çekmek zorundada değilsin para yatırmak zorundada değilsin ''Ama şahsi görüşürüm''

hadi iyi oyunlar..

görende BİGPOİNT'e çalıştığımı sanıcak ama sadece doğruları söylüyorum ;)

9. -Dxdiag

-Dxdiag User

Amacım full gemi olmak değil zaten iyi derece olsun sıkıntı yok. Oyundan zevk aldıktan sonra önemli değil. Doğru diyosun grup lazım kutu topla diyosun suan kutu topluyorum 50bin uri kasıp peti alıp palladium yapıcam. Alpha Kapım 30/34 son 4 parçam az kaldı insallah kapıyıda acıcaz

10. yukarıdaki mesajımı okursan Aknilox arkadaşın dediği gibi pet tamamen vip çektirmek için yapılmış birşey madem parasız oynamaya kararlısın ozaman pet almana gerek yok derim Çünkü vip olmadan Sadece koca bir '0'

11. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Arkadaşlar konuyu para yatırma yatırmama meselesinden çıkarmanız lazım.

Her zaman söylediğim gibi,bu oyuna para yatıranla yatırmayan aynı şekilde gelişebilir ve kasılabilir.

Nedir,para yatıran arkadaşlar biraz daha az emek ve zaman harcarlar.Vip,katlayıcı,urıdıum gibi.

Arkadaşlarımız nasıl oynamak istiyorlarsa öyle oynasınlar.

Benim size tavsiyem,Pet alın,Petiniz 8 level olunca hammadde 3 toplayıcısından alıp 5-3 haritasında Paladyum toplayıp GG yapmanızdır.

İstediğiniz kapıları bu şekilde açık kasılabilirsiniz.İlerleyen zamanlarda ihtiyaç hissettiğinizde de arkadaşlarımızın dediği gibi,Vip ve katlayıcı türü avantajlardan yararlanabilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

12. Tom_Cat

Tom_Cat User

modum buradaki çoğu yorumcu oyunda tecrübeli arkadaşlar.elbette oyuna ücret veren daha iyi kasılacak,daha iyi ekipman bulacak veya kısa sürede diroid tasarımı tamamlayabilecek.bunun dışında gemi gelişimi çok zor,ancak2-3 senede 8 LF4,2-3 havoc ile gezersin.tavsiyem VıP üyelik alıp kamikaze ile kasılmandır.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.