Uri li tasarımların Artırmaya konması

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ♥♥♥YARAMAZ♥♥♥ tarafından 24 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Olmalı mı ?

1. Kesinlikle

oy sayısı 14
    82,4%
  2. olmasa daha iyi

oy sayısı 3
    17,6%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bidldiniz üzere goli (sentıneö diminişer vb.) vega(şimşek) tasarımları açık artırmada oldu ve ancak bir büyük klana üye olanlar alabiliyor malumunuz. Benim önerim makul bence tasarımlar zaten ganimet anahtarlarından çıkma şansı var işte özel günlerde (LF4 apis zeus) günlerinde bu oran tasarım çıkma şansı %5 artsın meselya yani öle bişey isteyenler oy kullansın

2. VΛLVE™

VΛLVE™ User

çok güzel düşünmüşsün +1

3. Büyük klanlar demişsin 2 haftada citadel aldım gemimide bişey sanmayın. Şansa gelirsek adı üstünde şans ben 1 kutuda diminisher çıkardım. -

4. Büyük klanların aldığı falan yok Acemi yüzbaşı-Üseğmen rütbeli gemiler diminişer ve spectrum a 1 milyar bastıklarını biliyorum Adamlar sürekli kasıyor ve biriktiriyor Uzun süre biriktiriyolar ama sonuç oalrak onlarda alıyor

Geçen bende 4.3 e atladım 8 tane ganimet vardı ilk açtığım kutudan vegance şimşek tasarımı çıktı Son dediğin olabilir özel günlerde kutudan tasarım çıkarma şansı arttırılmalı çünkü tasarımların alımı artık kolaştı ihaleye geldiğinden beri

5. lf4 günü gibi tasarım günü de olabilir
    güzel düşünmüssün tasarım istiyom ama credi kasmak zor oluyo kutudan gelme ihtimali cok düşk olduğundan hiç cıkmadı

6. Tasarım günü olabilir ama bu fikre karşıyım

7. neden karşısın ki

8. niye ki boyle dusunun lf4 acik arttirmada dukkanda satilmiyo apis zeus ise parcalarla toplaniyor sizin dediginiz tsarim gunu cok sacma ne olacak uzat pilotu vs. bu gun geminin gorunumu denishtir mi hayir lf4 gununde yazilanlarin altina eklenecek bu gun %5 tasarim cikma shansi da var diye bi yazi konucak okadar

saygilarmla

9. CİLΛ

CİLΛ User

güzel düşünmüşsün ganimettten çıkma şansı %1 den az heralde çok nadir çıkıyo ben 150 tane felan açtım hiç tasarım çıkmadı

10. Aynen, mesela Hezarfen tasarımı gelirse çok hoşnut olurum. +1

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.