Öneri Uri nasıl seri bir şekilde alırım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -wampir- tarafından 22 Şubat 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. -wampir-

-wampir- User

Merhaba gemim 17lf3 1 lf4 3 iris 5bo2 goliath ve vega var nasıl uri kasarım ben bu çar ile kutu sıkıyor bir sure sonra lutfen yardım edin

Merhaba 16 lf3 1 lf4 3 iris 5 bo2 goli ve vega var birde pet birkaç tane de modül var nasıl uri kasarım kutu bir sure sonra sıkıyor lutfen yardım edin

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 22 Şubat 2017
  2. takemyhard

takemyhard User

bu ekipmanla leo düzseniz x3 haritasında bossmordon boss simon kesseniz ve aynı zamanda kutu toplasanız en rahat orda kasarsınız.. leonun ana haritalardaki avantajları bu ekipmanla en rahat kullanabileceğiniz gemi oluyor :) birde urinizle lf3 bo2 gibi ekipmanlara yatırmamanızı tavsiye ederim, kasabildiğiniz kadar uri kasıp zeus gününde kutu açarsanız hem lazer ve jenaratörlerinizi düzersiniz, hemde apis zeus parçaları toplarsınız... artısı tasarım bulma şansınız var... en önemliside bütün apis bulma şansınız ki bence en iyisi bu :)

3. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Karma olarak kasılabilirsiniz.

Eski haritalarda x-3,x-4 bir süre yaratık kesebilirsiniz.Korsan haritasında grupla görevleri yapar orada topladığınız çöpleri daha yüksek oranla satabilirsiniz.

Yine grupla low kapısı yapabilirsiniz.

Paladium toplayarak zeta kapısını oluşturmaya yönelik gg basabilirsiniz.

Arkadaşlarımızda tavsiyelerde bulunacaklardır.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.