Uri Ödemesi İle İlgili

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Rynews tarafından 1 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Rynews

Rynews User

Merhaba arkadaşlar bir sorum var , E-pin ile uridium alacağım burdakı ücretler alacağım yerdeki miktar ve ücretler ile aynımı ? Şimdiden teşekkürler ..

NOT :
    Konu yeri burasımı bilmiyorum , burası değilse yerine taşınabilir.

İyi Forumlar.

2. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Sorunuza şöyle yanıt vermek gerekirse ; epin malumunuz bir koddur. Bu kod belirli değerde gerçek para demektir. Örnek vermek gerekirse alacağınız ürün 89tl lik ürün olarak varsayalım. Ödeme sayfasını açıp ürünüsü sepete ekledikten sonra ödeme yöntemini epin seçin. Epin satılan sitede 89 tl değerinde kod bulunmamaktadır. Yani alacağınız yer ile ödeme sayfasındaki miktarlar farklıdır. Bu durumda birden fazla max 6adet epin girerek 89 tl lik kodu oluşturabilirsiniz.

Bu durumda şunlara dikkat ediniz ;

• Yeni E-pin isteminde sadece tek seferde 6 adet E-pin girebilirsiniz.
    • Birden fazla kod gireceğiniz zaman bu kodlar aynı siteden alınmış olmalıdır.
    • Toplam oluşturduğunuz epin kodları ürün fiyatından fazla ise sistem size kod verecektir ve kalan miktarı aynı server içerisinde kullanabilirsiniz.
    • Kodları doğrulatmak için "hemen satın al" kısmına değil, aşağıda resimdeki gibi görülen mavi kutucuklara tıklamalısınız. çünkü tıkladıktan hemen sonra yeni kod girmek için yeni satır çıkacaktır. Yeterli değer edecek kod girdiğinizde yazılar yeşile dönüp satın al diyebilirsiniz.
    Konuyla ilgili gerekli cevapları verdiğimi düşünüyorum, kilitliyorum. Aklınıza takılan bir soru olduğunda tekrar konu açmaktan çekinmeyiniz.

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.