Uri - Pet

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Forum tarafından 15 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Forum

Forum User

Merhaba arkadaşlar. Öncelikle ekipmanımı yazıyorum:

10 lf3. 6bo2 1 iris 7 flax.6t gerek düşman şirketler gerek kendi şirketim olsun rahat vermiyorlar. Ana haritalarda da aynı şekilde. Sadece sabah saat 5-6 civarı kimse yokken biraz kesebiliyorum, o da çok az. Sonuç olarak kutu topladığım için P.E.T almayı düşündüm. Forumlarda masrafı çok gibi yorumlar okudum hep. Şuan 20k uri var bu hafta sonu 50k yapabilirim belki kutu toplayarak. Sizce almalı mıyım? Palla için de iyi olur hem. Orada da henüz etkin toplayamıyorum fakat biraz daha gelişince full palla yapmayı planlıyorum. Radar 3 için falan 8 level olması gerekiyormuş bir şekilde zar zor 8 yapabilirim. Tallon Lordakium görevleri falan duruyor daha. Eğer almamalıysam daha iyi bir şekilde uri kasabileceğim bir taktik var mı?

Skylab: Seprom 13, Diğerleri 20.

Son düzenlenen: 17 May 2015
  2. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

En kolay kasılma yolu X3 haritasında büyük küçük demeden seri bir şekilde NPC kesmenizdir,gelen kredilerle ticaretten LF3 sayınızı ve iris sayınızı arttırabilirsiniz,bu da daha fazla lazer ve elit kalkan olması anlamına gelir.Bu arada arge basmayıda ihmal etmemek lazım,geminizin savunma ve saldırı gücü artacaktır.

İyi Forumlar.

3. Forum

Forum User

Modum dediğim gibi x-3'te düşman oyunculardan kasamıyorum sadece kutu toplayarak kasabiliyorum. Skylab neredeyse full oradan düzenli gönderip satıyorum. Asıl sorum şu : Sadece kutu toplayarak kastığım için P.E.T almalı mıyım?

4. Peti alsan bile bunun modülünü alacan modülü alıncada tek başına yeterli olmuyacak daha uzaklara gitmesi için radar alacan çok pahalı alınca iş bitmiyor daha bunun yakıtını karşılaman lazım. Katlayıcı varsa tek başına pvpde toplasan yeterli olur.

5. günde skylaptan 3 aktarma ile 6.7m credi geliyor benim goliye kendimde aksamları cubikonda adamlar kasılırken vuruyorum ve kutu topluyorum falan 20m. crediye yakında akşam kasıyorum hergün 1 2 tane lf3 parası cıkıyor bence lf3 sayını arttır devamı gelir pet okadar önemli değil 8 lwl yapcan modül yuvaları aççan çok pahalı 20lf3 7b02 kalkan 15gn7900 jeneratör kastıktan sonra pet aldım 5 lwl oldu şimdi 8 lwl kasıyom bu arada biriken credilerle iris sayımı arttırıyom 4 irisim kaldı irisler bitsin bi 8 10 adet daha b02 aldıktan sonra petin modüllerine yüklenirim sanırım pet için acele etme bence tamam bunun yakıtı ucuz ama yuvaları açmak çok pahalı :)

6. Forum

Forum User

Ben de pet'i palla toplamak için istiyorum aslında. Şu an şerefim 200k küsür. Promeriumlar çok pahalıya gitmiyor.Bir zeta açıp yapsam 200k daha şeref gelecek ve promeriumları daha pahalıya satacağım. 500k olunca tanesi 1.000'e satılıyor zaten. Gelen uri ve günlükler de cabası. Madem pahalı, pet almayıp kendim palla toplamayı deneyeyim.

7. wasd1dsaw

wasd1dsaw User

peti 8 lvl yapmak kolay bişey değil bi kere.
    petin 8 lvl olması için 4.096.000 tp alması lazım. petin, senin kazandığın tecrübenin %5'ini alıyor.
    yani sen 81.920.000 tp kasacaksın ki petinde 8 lvl olsun.
    o zamana kadar da 15 lvl oluyosun.
    yani sen peti şimdiden al, o yavaş yavaş kasılsın.aşman gereken ilk engel uri değil yani.:eek:
    kendin pala toplamayı denemek pek mantıklı değil, çünkü pala çoğunlukla sisli bölgenin içinde oluyor, yani kamuflajını açan bölgede.kamuflajsız da korsan haritasında uzun süre yaşayamazsın, çünkü npcler çok hızlı ve çok vuruyorlar.

nail1454 bunu beğendi.
  8. Forum

Forum User

10 dakika önce paladaydım denemek için. Npcler patlattı. Kaçmanın bir yolu da yok çok hızlılar. Pala toplamanın tek yolu grupla gitmek ya da npclere dayanacak kadar güçlü olmak sanırsam. Nasıl bir ekipmanla pala toplamaya gitmeliyim acaba?

9. Kıta40

Kıta40 User

50.000 uri pet icin
    40.000 e yakin uri kutu toplama icin
    25.000 fln civari da pala toplamasi icin modul alman lazim. Karsilayamazsin. Birde pet patladiginda gemine vip cekmiyosan her seferinde uriyle tamir edeceksin. Zor is olur

10. nail1454

nail1454 User

Kardeşim sen petini bir an önce al, 4. seviye ye kadar yakıt, yenileme falan ucuz, pet in hep açık dursun, x3-x4 kasıl önüne ne gelirse kes, lf3 leri 20 ad bo2 leride 16 ad yapınca petinde 4. seviyeye gelmiş olur zaten, istersen 2. seviye oto yağma ile 3 ad. 2. seviye radar protokolü alıp x7-x8 de ful hız beslemeli kasılırsın, sen kasılırken petin de toplar, kendi masrafını ve ileride yapacağın masrafları çıkarır. (Ama pet 8 lv olduğunda 3. seviye modul ve protokoller için elindekilerin ucuza gideceğini hesapla! ) Bu arada lf3 lerini arttır, irislerini al, mümkün olduğunca açık arttırmayı kullan. Ben bu şekilde yaptım. Pet aldığımda 10. level deydim şimdi pet 6. sv. ben 14. seviyedeyim, muhtemelen pet 8 olduğunda ben 19-20 falan olurum. Umarım bir fikir vermiştir, iyi oyunlar.

11. Forum

Forum User

İyi akılmış vermişsin hocam sağolasın. 13 adet lf3 var şu an. 1 tanesini daha uriyle alıp diğerini ihaleden alacağım. Bugün hallederim zaten. Onları hallettikten sonra pete uri kasmaya başlayayım. Lordakium kristallon görevleri falan duruyor zaten. x-8'de kasılırken pete kutu toplatmak bana da mantıklı geldi. Tekrardan teşekkürler.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.