Uri satin almak

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve =ΛŤØ௱-ҚΛ尺ɪЛㄈΛ= tarafından 28 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Telefonda uri satin alma islemi icin sadece 3.5 tl lik paket var 10.000. U alcam ama telefon icin ole bir paket yol Satin almak istiyom ama bitek 4.000 uri veren paket var. Telefon derken telden odemeyi kastediyorum. Simdiden ilgiliendiiniz icin tesekkurler...☺

2. meraba iyi oyunlar , telefondan satın alım için max. miktar 4.000 dir , kredi kartınız yoksa atmden para yatırarak yada , ptt den paypal kart alıp (internet alışverişleri için bir nevi kontörkart'Tır) içine para yükleyerek , internet alışverişlerinizde kullanabilirsiniz :)

3. telefondan daha fazla cekemeyecekmiyiz yani

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 28 Ağustos 2015
  4. malesef , telefondan çekilebilecek max. uri o kadar

5. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Paytago ile telefondan uridium satın alabilirsiniz ve bu miktar 70 tl ye kadar çıkabiliyor.

İyi forumlar

6. ininal kart al rahat et :D istedigin kadar cekersin

7. Merhaba ,

Ödeme seçenekleri ile ilgili bilgilere Buradaki konuları inceleyerek ulaşabilirsiniz. SMOD'umuzun dediği gibi PayToGo ile alım yapabilirsiniz.

İyi forumlar.

8. PayToGo ile ben sürekli 20-30 TL lik alışveriş yapıyorum, 4bin uri de neymiş :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.