Öneri Uri ve credits ile ne aliyim

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve terrablade tarafından 26 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Gemide 13lf3 12 bo2 var 1 iris var pet yok gemi vega iste ne almaliyim kolay kasilmak icin

2. senberk99

senberk99 User

once toplam 18lf3 al sonra 4bo2 sonra pet sonra pete hammadde kami mpodülleri ve sonra palla yapıp kapı aç
    Ayrıca lf3 ve bo2leri fullerken iris de almaya çalış 1iris çok az bence 3günde 1 iris ve günde 1lf3 hedefin olsun böylece ykalaık 2-3 haftada irsi lf3 ve bo2ler fullenir bence şunları kes
    1.Credits için:Kristallon veya 5-2 baraccuda sabouter ann,lhatör(en az 3 kişilik grupla) veya cubikon
    2.Uridium için:Cubikon veya eski haritada(1-3 ,1-4 ) loardika saimon ve mordon bide bunların bosslarını kesmek olacaktır.
    İkisini en iyi nerde kasarım dersen direk 1-6 ya Cubikona...

3. Gunde 1 lf3 bu gemi ile kasamam bide cok birde cubide cok kalamam baskin yiyoruz

4. senberk99

senberk99 User

kardeş 1lf3 te ne var zaten 1 saatte kutu ve mordon saimonla 5k uri kasıyodum eskiden leoyla çok rahat yaparsın 2saatte 1lf33 alırsın 3günde 1 de iris al cubide kalamaman sorun onun için git 1-3 1-4 dediklerimi kes baya uri kasarsın iris sorun olur ama onu da aarada gidip kristallon kes veya cubi kes ve çöpüünü al bi grupla tabi bide palladium 5-3 kimde biliyo musun yani sizin şirkkette mi palla

5. yani kutu topliyim tallon kesiyim ve palami topliyim

6. senberk99

senberk99 User

hayır modon loaridka saimon kutu öncelikle lf3 için sonra kristallon ve cubi irisler için sonra da fullenince ful 5-3 te palla

7. creditsle alsam lf3lerin bazilarini tr6 dayim 20m fln geliyor hem boylece uri kalir elimde bir miktar

8. senberk99

senberk99 User

hem crediyle hem uriyle al ki hızlı geliş her gün 10m falan skylabtan kas 2 günde bir crediyle her gün de uriyle 1 tane lf3 al

9. Skylabdan nasil 10m kasiyim seref puanim Daha 300.000 felan benim

10. Merhabalar;

Kasılmak için geminizin eksiklerini tamamlayana kadar(lf3,bo2,iris)goli ile kasılmanızı tavsiye ederim.Bunlar credi ile alınabilecek öğeler.Bunlar tamamlandıktan sonra credinizi biriktirip aegis almanızı tavsiye ederim yaratık keserken size kolaylık sağlayacaktır böylelikle daha seri uridium kasıp kapı açma şansınız olur.
    Kaç arge olduğunuzu yazmamışsınız.Düşük ise lf3 bo2 yicredi ile alırken uridium ile arge sayınızıda yükseltebilirsiniz.

İyi forumlar.

11. 4 arge var birde aegisi creditsle almak beni bayağı bi zorlar 600m en az çok zor iş

12. Kardeşim benden sana tavsiye gemini goliye çevir kristallon dön paso skylabdan para yolla peti bir an önce almaya bak imkanın varsa cubikon gruplarına katıl 31lf3 16bo2 8iris seviyesine gelene kadarda kapı yapma pala toplama işine girme kapıyı bitiricem diye cephane bırakmazsın gemide sürekli baskın yiyorum diyosun ozaman paladada sataşan çok olur sana bulaşma o işlere dediğim gibi skylab+kristallon+cubikon devam et petini alıp 8 levele kasana kadar bile devam et bence .

13. öyle yapıyorum zaten ancak uridium çok gelmiyor creditse göre kristallonda

bu yüzden lf3leri creditsle alıp ilk 4 iris pet felan için urileri biriktirmelimiyim sizce ?

yanlış yazmışım 4 arge deyil 5 arge varmış pek fark etmiyecek ama olsun :)

14. Unspoken

Unspoken User

Bu sende ki kapıya palaya girmeyin derdi nedir anlamadm kardeş. Ben zetayı 3 iris halimle 2 haftada 4 kez yaptım. Argemi yaptım. kalp uçuş düzeninin yanına güve çektim gelen uriyle indirim gününde. Üstelik tüm elit cephanenin sadece 15bin x3 ünü harcadım 4 zetada. Biriken ganimet anahtarlarından sadece bir tanesini açtım sentinelim vardı bide diminisher çıktı. Şmdi zeus gününü bekliyorum kutuları açmak için.
    senin gibi ben fulüm pala benimdir diyenlern zihniyetinden dolayı oyundan zevk alamıyor millet. Ben 6 yıldır oynuyorum tr1 de efe klanında ilk 50 sıralamasında oynadı bizde yoktu bu kadar havalar. Pala babanın mı da gördüğüne sıkıyorsun. O senin 8 iris şartı diye bağırp çağırdığn şartlarda çok adam yatırdım ben 3 iris halimle. önemli olan önce kendine bi hedef belirleyip ona göre yol çizmektir. 8 iris 31lf3 16 bo2 olana kadar napsın bu adam sadece lordakia mı kessin saçma saçma konuşuyorsunuz gram anladığınz yok şu oyundan. sen oyuna başladığnda ben yamatoyla baskın videosu çekiyordum tabi yamato ne onu da bilirmisin bilemem.

Kardeşim sen katlayıcı çek 1 hafta kutu topla pvp de. Sonra %25 indirim paketi al itemlerini diz biraz. En başta 15lf3 olsan 10bo2 olsan yeter. Bi kalp veya güve uçuş düzeni alırsın kendinede. Sonra çık pala topla. Alphayı boşver bak direk zetaya bas. 3 yada 4 iris al kendine. Zaten kalp güve ikisinide alsan %25 indirimle ikisi 150 bin uri yapar. sen lf3ü 20 ye tamamla 7 tane al bo2 kalsın öyle onlar da bi 55 fln yapar etti 205. iiki de iris al 3 e tamamla irisi ztn sende bitane var 47bin de ona desek etti 252 bin. 255 de sen ona. Katlayıcı ile bi haftada rahat yaparsn günde 3-4 saatte. Katlayıcı ve indirim paketi toplam 7 tl bi haftalık. Zaten sonrası iş sende. Yap zetayı argene katkısı olur. kutudan uri kalırsa kalkan argesini de yap. En az 8 ol. Zaten artk x7 hritasnd seri tallin yapsan 2 saatte en az 5bin uri kasacak halde olacaksın

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 27 Şubat 2015
    iskender_akay bunu beğendi.
  15. öyle yapıcam ama malesef para yatıramam böyleliklede cok zorlanıcam

16. DeadMercy1

DeadMercy1 User

para yatırmadan çok zor yükselirsin. ya premium alıp tallonda kasılacaksın , ya kamikaze + premiumla lordakium- sibelonitte kasılacaksın , ya da unspoken in dediği gibi kutu toplayacaksın. unspoken , kısa bir sürede kutu toplayarak sentinelini aldı uçuş düzenlerini aldı arge yaptı. ben kasıldım , kredi kasıp iris lf3lerimi artırdım , çılgın cubiden gelen urilerle 20 tane anahtar alıp 2 tane lf3 çıkardım.burada karar senin sıkılmayacaksan git kutu topla. 3,5 tl birşey değil 300 400 k uri kasılncada bi 3,5 daha ver indirim al. ya da ayda 11 tl ye premium al fazla birşey değil.

Unspoken bunu beğendi.
  17. tamam ben ilk bi kutu toplıyacağım böylelikle 3 lf3 ü tamamlarım sonra goliye geçip tallonda kasılırım

18. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Karar verdiyseniz konunun kilitlenmesini isteyebilirsiniz.

İyi forumlar

19. son bir kes cevap verecek olan verebilir

kimse cevap vermiyecek herhalde modum konu kilitlenebilir

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 28 Şubat 2015
  20. Merhaba ,

Konu istek üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.