uri

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by GÖKBÖRÜ97, Jul 9, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. beyler yarın 450k uri çekicem bende olanlarla beraber 500k uri yapacak. çarımda 30lf3 1lf4 25bo2 8 iris var 14 argem var gemi olarak ageis citadel golihat tasarımları sperhead vega vs var. apis droidine 120k uri istiyor. benim aklımda hazır toplam %50 indirim ve yeni gg ödülleri varken tüm gg kapılarını açmak var sizce ne yapmalıyım?

Unutmuşum pettede kami3 oto toplayıcı3 hammadde3 düşman bulucu3 ticaret3 var

2. Merhaba,

Konu uygun bölüme taşınmıştır.

Oyun hakkında öneri veya tavsiye almak istediğiniz konuları "Yeni Başlayanlar" kısmında konu açıp sorabilirsiniz.

İyi Forumlar

3. Sahmeran

Sahmeran User

Surgeon tasarımıda gelecek ayrıca. bence geleni zetaya basın çift gg gelirse 100 tane log disk veriyor ayrıca 50 ganimet.
    ortalama 70 k uriye açılır zeta zaten 55 k da zetadan ödul olarak geliyor. havoçlarda 2 tane cıkıyor şansınıza 500 k uriye 8 tane zeta acabilrseniz zaten paranız kat kat cıkıyor hani sadece uridium olarak dusunmezseniz 100 log disk + 50 ganimet anahtarı.
    ben zetaya basın derim.
    apisi almanızı tavsiye etmem normal gunlerde bile apis cıkıyor zaten gerek yok.

ayrıca uçuş duzenınız yoksa ilk başta guve alıp öyle zeta açmaya başlarsanız daha rahat olur.

4. Hocam yarın x3 de uri çekince cerrah tasarımı kesin gelir mi?
    Uçuş düzenindede kalp halka burgu var

5. Sahmeran

Sahmeran User

10 temmuzdada devam ediyor diye biliyorum kesin bir şey söyleyemem ama devam ediyorsa 150 k çekecekseniz gelir.
    bence guve de alın guvede cok işe yarıyor

eklemek istedim o kadar kapı yaparken % 50 şeref ve % 50 tp bonus da alırsanız cok iyi olur almışken % 10 da kendiniz alırsınız % 60 şeref ve tp olur şeref bonuslu tasarımla bitirirseniz % 70 daha fazla şeref ile bitirirsiniz zetayı çift gg gununde 9000 gibi bir rutbe puanı vermekte zeta.

6. Yani mantıklı olan x3e kadar devam etmesi normal günde kimse uri çekmez ki.
    Ben güvedense elmas düşünüyorum Neyse saol dostum mesajların için

7. Sahmeran

Sahmeran User

önemli degil elmas eger kalkanın 500 k ve uzerinde degilse pek işine yaramaz zaten darbe puanıda dusuruyor herkul falan full olmadan pek işini görmez nihayi karar senin tabikide ama guve alman daha cok işine yarar. şuan baktım 10 temmuz 00:59 a kadar devam edecekmiş yani cerrah tasarımıda gelir 150 k çekerseniz.

8. Tüm uriyi ggye yatırmak en mantıklısı zaten gg de yarın güzel ödüllerde varmış. Zeta kappa 2şer kez açarım. Belki düzen yerine 120kya apis alırım. Cerrahta gelecek misss :p İyi forumlar

9. Sahmeran

Sahmeran User

120 k ya apis almakla hata edersin bence zaten 3 4 apis parçası cıkarsan ki lf4 gununu geçtim normal gunlerde bile 15 20 kutu açsan cıkar 3 4 parça apis buda 45 50 k uri demek yani 1 zeta açsanız 50 ganimet anahtarı ama çift gg yok galiba ödul olarak o bitmiş sadece indirim var o yuzden 25 anahtar verir

10. Z3C6

Z3C6 User

Admin,az önce Kappa yaptım fakat ödül normal düştü,yani x-4 TP ŞP katlanmadı,ana sayfada ve ayrıca 2 gün önce yaptığım Kappa 2 kat ödül vermişti,Supporta yazıyorum ancak cvp gelmiyor,yardımcı olurmusun?

11. Sahmeran

Sahmeran User

bende gg gununu yanlış anlayanlardanım çift gg degilmiş bu galiba gg gunu dedigi indirim miş. bende açmıştım hem kronos yaparım diye ama çift ödul olmadıgından yapmadım

12. Z3C6

Z3C6 User

gecenin bi yarısı boşuna uğraştık desene kardeşim,sağol cvp verdiğin için..

13. Sahmeran

Sahmeran User

önemli değil

Thread Status:
Not open for further replies.