uri

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve oksijen-kafayaptı tarafından 11 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. uridum un en karlı olduğu yaratık hangisi yani hangisini kesersem sıktığım merminini hasılatını karşılar ve en erken nasıl kasabilirim nerde şimdi hemen gemimin ozellimlerini soyleyeyim yardımcı olur : 10 lf3 vega elit hız 10 tane 2 bo 2 gerisi 256k lık ok uçuşu duzen beşli roketatar elit mermi bol skaylab çok iyi not : en çok crediyi nerde kasarım : en çok uriyi nerde kasarım

2. sensizim68

sensizim68 User

ful cubi kes günde 10k uri kasarsın

3. Nefes

Nefes User

Merhaba

Ben sizin yerinizde olsam leonov alarak eski haritalarda leonovun ev avantajındanda yararlanarak kasılırdım bence en makul olanı şuan size bu sonuçta 1-2 saatlik kasılmanızda 5bin ila 10 bin arasında uri biriktirebilirsiniz diye sanıyorum kasılırken önünüze çıkacak avantaj kutularınıda almayı ihmal etmeyin.

4. Captivity

Captivity User

Bana kalırsada açık arttırmadan bir leanov çekip x3 haritasında önünüze gelen herşeyi kesebilirsiniz. Böylelikle gelen uridium la BO-2 leri ve kasıcağınız credtisle de İRİS ve LF-3 leri tamamlarsınız.

5. goli çek cubi yapp eger yenide kalcaksan

6. takemyhard

takemyhard User

nefes moduma katılıyorum; leo sizin seviyenizdeki oyuncular için ev avantajıyla ideal....özellikle x-3 haritalarında boss mordon ve boss simon'a yüklenirseniz, topladığınız kutularla birlikte saatte 10-15k uriyi rahat kasarsınız...

7. gunluk 7 saat oynuyom yeni açtım zaten boyle devam etsem 10k uriyi kaç saatte kasarım ful kassam

8. 2.5 saatte kasarsın leo ile..

9. Captivity

Captivity User

Pet yakıtı vb eksta masrafların yoksa , sıkılmadan ve fazla ölmeden kasarsan 1.5 -2 saatte kasarsın bence

10. Benim önereceğim kolay ve yapılması kolay bir taktik. Hem gemin iyiyse güzel uri kasarsın hem de yaratık kesmiş olursun.

Görev yap. Şimdi diyeceksiniz ki uridyum az. Öyle demeyin işte ben 4 gün (ara vererek tabii) 10k uridyum kastım. Hem de Sv.1 - Sv.10 arası görevleri yaparak. Cubide PC sıkış tıkış olacağına , kesilip sürekli x8'de doğacağına ve Iris hasarı boşa artacağına görev yapsın. (Elit görevler dahil)

Birde Sv.14'ten sonraki görevler 1000-1200 uridyum felan veriyor diye biliyorum. Hem verdiği yaratıklardan gelecek uridyumu krediyi de bir düşün. Herşeyle karda olursun.

Ama görev yapamam diyorsan klanınla birlikte UBER/BOSS haritası 4-5'e gitmeni öneririm.

11. kardeş ben uri sıkıntısı çekmiyom fazla ben sadece elit için sabırsızlanıyom zaten duşman kesme gorevlerini çok kolay yapıyom arkadaşların tavsiyesiyle leonow aldım ama leonowdan sıkıntım var o konuda bana yardım et simdi ben vegaydı leonow alınca lazer+ roket aşırı fazla x2 x3 kesiyom mecbur ve gemide normaly roket kalmadı azamı roket alamazssın dio bende mecburu roketatar ile kesiyom herseyi

12. Yani sorunun cephane yetmezliği mi (Depoya) ?

Cephane Deposu Genişletmesi 3 (GEM-AC+) alırsan cephane sıkışıklığı yaşamazsın.

13. var yine yasıyorum leonow ile hep x2 takılıyom 45 bin x2 vardı harcıyom hasılatı çıkmıyor

14. Bende de leonovda ambar sıkıntısı oluyordu, ben leonov'dum goliath'a geçtim cubi çöpünü satıp credi kasıyorum + kristallin ve StrenueR(x8 haritasında var) kesiyorum eğer cubi grubuna girersen cubiye de dalarsın günde 5, 6 m kasarsın benim ekipmanlar normal düzey ama bugün 4-5 m credi kastım

15. kendimde açtığım konularla edindiğim bilgilere dayanarak söylüyorum
    Eğer sadece uri kascak isen full cubi.....
    Eğer 2sini bir kasmak istiyorum diyorsan full Kristallon gerçekten çok karlı eğer rahat kesebiliyor isen ben 15 lf3 gollyim rahat kesiyorum günde 10k uri +15m credi gerçekten çok karlı +15m c.'ye cephane parası da dahil skylab yapmayı unutma ...

16. -yeter123-

-yeter123- User

Uridyum istiyorsan bence Kristallon kesmelisin hem bol Credist'te veriyor.Ama özellikle Credist istiyorsan 5-2'ye git.İyi bir gruba gir.Hem kestikleriniz ile görevleri tamamlayarak seri TP kasarsın hem Uridyum gelir hem Credist gelir + kestiklerinin çöplerini toplayarak itasyon yanıbaşınızda zaten orada satarak kasılabilirsin.

17. Nefes

Nefes User

Merhaba

Kasılamıyorsanız Kutu toplayarak 1 saat içinde 3-5 bin arası uri kasabilirsiniz.

18. bende bigboy var :D lenov alyımmı alrsam tüm urim gidioyrmu hangsi daha avantajlı

19. İllaha Leonov alacağım diyorsan Credits'le al Uridium ile alma sakın.

20. tm abi saat kaç gibi yatırıym ne kadar yatırıyım

abi bide bigboymu daha avantajlı leonovmu

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 28 Temmuz 2014
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.