Uridium Alım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve HatayLı_ASİ_[☾★] tarafından 29 Ocak 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba ben ilk defa internetten alışveriş yaptım ve kredi kartı ile 330bin uridum aldım.Bu yüzden biraz çekincelerim var beni aydınlatmanızı isityorum.İlk olarak bu alışveriş abonelik şeklinde değil demi?Yani ben şimdi aldım bir ay sonra fln otomatik olarak alım yapılmaz? Diğer sorum ise kredi kartından alımı yaptım verdiğim bilgiler dolayı herhangi olumsuz bi durumla karşılaşabilir miyim?

2. Merhaba ,

Uridium alışverişlerinde abonelik gibi bir işlem yok yani belli aralıklarla sizden habersiz uridium alımı olmaz. Normal koşullarda her hangi bir sıkıntı yaşanmaz fakat alışveriş yaptığınızda bilgiler kayıtlı kalıyor. Eğer onları silmezseniz belki sıkıntı yaşanabilir.

Ödeme Bilgilerini Silme & Abonelik sonlandırma

İlgili konuyu inceleyip ödeme bilgilerinizi nereden silebileceğinizi öğrenebilirsiniz.

İyi forumlar.

3. Teşekkür ediyorum dediğinizi yaptım ki zate kayıtlı veri yokmuş.Eklemek istediğiniz bişey yoksa konuyu kapatabilirsiniz.

4. Merhaba ,

Benim bildiğim her hangi bir sorun çıkmıyor çıkıyorsa bile kullancı taraflı hatalardan dolayı oluyordur. Eğer isterseniz bir süre daha açık kalsın ya da cevaplar yeterliyse kilitleyelim.

İyi forumlar.

5. Bende uridium nasıl alınır konusundaki tarife uygun aldım yüzlerce kişi alıyor sorun çıkmadığına göre bende de çıkmaz diye düşünüyorum.başka kimsede yazmadığına göre kapatabilirsiniz konuyu teşekkür ediyorum.

6. Merhaba ,

Konu istek üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.