uridium alımı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Ambitionz_Az_A_Ridah tarafından 16 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. selam yeni kampanyayı görünce uridium almaya karar verdim 330k uri almak istiyorum ama kredi kartı olmadan nasıl alabilirim e-pin le alınıyomuş tam olarak nasıl yapılıyor?
    birde BAT uçuş düzeni nedir ne işe yarar?

2. Yarasa(BAT) uçuş düzeni % olarak NPC'lere verilen hasarı arttırır.Fakat tam olarak değerini hatırlayamadım,eksi olarak ise belirli bir oranda hareket hızını yavaşlatır.

3. yarasa uçuş düzenine sahip oyuncular için yarasa yerine farklı bir düzen verilir mi ?

4. BAt uçuş düzeni yarasa ise ben onu istemiyorum olmasada olur benim için.bu yüzden 2 tane 150 uri çekip 2 adet hekules alsam daha iyi olmaz mı hiç herkulum yok 1 havocum

5. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

E-pin hakkında buradan ayrıntılı bilgi alabilirsiniz. Bat uçuş düzeni yani yarasa uçuş düzenidir ve size fazladan %8 tecrübe puanı ve %8 hasar bonusu vermektedir.

Keyifli Forumlar

6. ben game sultan ile almak istiyorum sanırsam orda atmye parayı yatırıp epin alınıyomuş
    üyeliğim var oda verdiğiniz linkteki gibimi
    2 tane 150k uri alıp 2 herkul alınıyor değil mi

7. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Buradan ulaşabilirsiniz.

İyi Forumlar

8. modum cok saolun uridium alımı ile ilgili sorum çözüldü ama 2 adet 150k uri alırsam 2 tane herkul gelirmi eğer gelirse o şekilde alıcam

9. Evet 2 adet 150k uri alırsan 2 tane herkul gelir

10. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Evet 2 tane 150k lık uri aldığınızda 2 tane hercules alacaksınız.
    Konunun kilitlenmesi uygundur.

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.