Uridium alımı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve .ELVAN_DALTON. tarafından 2 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Kolay gelsin bir kac tane sorum var
    1-Simdi ben yarın x3 te 30.000 uri cekicem yani 90.000 olucak ta hangi yatirma islemi x3 e giriyo(banka kartı,e-pin vs.)
    2-orneğin diroit tasarımlarina %20 indirim geldi varsayalım benim de %25 indirim paketim var 100.000 urilik tasarımı %25+%20=55.000 uriye mi alacam yoksa ayrı ayrı hesaplanip 60.000 uri mi verecem ?
    3-banka karti veya e-pinde %5 daha fazla veriyormus bu bonus x3 te gecerli mi ?

2. Merhabalar,

Öncelikle banka kartı, mobil ödeme, e pin ile yaptığınız alımlarda x çarpan geçerli sadece havale yöntemi ile yapılan alışverişlerde geçerli değil. Ayrıca elinizdeki indirim ile alacağınız ürüne gelen indirimin toplamı hesaplanıyor. Yani ürünü söylediğiniz gibi almış oluyorsunuz.

Keyifli forumlar

3. İstiklal

İstiklal User

Merhaba

1 - ) Banka Havalesi yöntemini kullanırsanız , x3 yada x2 Katlayıcı saatlerinden yararlanamıyorsunuz maalesef.

2 - ) %25 + %20 Olarak hesaplanmaktadır. Direk olarak %45 İndirim yapmamaktadır.

100.000 %25 = 25.000

100.000 %20 = 20.000

100.000 - 45.000 = 55.000 Uridium ile alabilirsiniz.

3 - ) Katlayıcı Saatinde E - Pin yada Kredi Kartı ile alışverişlerinizde herhangi bir sorun yaşamazsınız

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.