Uridium alinmiyor

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve cemeser tarafından 3 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. cemeser

cemeser User

s.a beyler öncelik gecmis bayraminiz Kutlu olsun . Simdi ben tr1 de uridium almaya calisiyorum ama hepsi euro olarak gösteriliyor bide simdi 5.000 uridiumu nasil alim mesaj i 87733 e yollayin yaziyor ama bisi gelmiyor baska biyere mi yolamam lazim benim hattim vodafone bi yardimci olsaniz ....

2. Merhaba ,

Hangi server'da oynuyorsunuz ve ayrıca ödeme kısmında Ülke bayrağı olarak hangi bayrak var ?

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 3 Ağustos 2014
    Morwensz bunu beğendi.
  3. Morwensz

Morwensz User

aynı sorun bende var günlerdir sıkıntı çekiyorum orda amerika bayragı var tr5 serverindeayım lütfen yardım edin

4. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Sorunlarınız ile ilgili olarak support ile iletişim kurmayı denediniz mi ? Denemediyseniz irtibata geçiniz

Keyifli Forumlar

5. gezegen61

gezegen61 User

slm lf4 ler satışa sunulacakmı böyle bişey olurmu

6. Merhaba ,

Şu aralar böyle bir durum yok şayet böyle bir uygulama olacaksa da bilgisi gelirse forumda duyurusu yapılır.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.