Uridium avantaj paketi sorunum yardım edin :/

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve TearsFromTheMoon tarafından 18 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba 8 haftalık uridium avantaj paketi aldım şimdiye 2 - 3 hafta geçmiş olmalı fakat hiç uridium gelmiyor 1 hafalık daha aldım süre olarak ekledi fakat uridium yine yok aktif görünmesine rağmen gelmiyor lütfen yardım edin supporta yazdım 8 haftanın sonunda 80.000 urifium mu veriyor her hafta 10.000 gelir cevabını aldım :(

2. Merhaba ,

Durumu anlaşılır bir şekilde yazarak gerekli bilgilerinizle birlikte aldığınız tarih , Ödeme yöntemi , Ödeme kodu ve aldığınız paketi yazıp ayrıca hiç uridium gelmediğini de belirtip support'a mesaj yollayınız.

Forum üzerinden inceleme yapma şansımız yok maalesef.

İyi forumlar.

TearsFromTheMoon bunu beğendi.
  3. supporta yazdım yalnız şöyle bir durum var ödeme tarihi kartla ödemiştim üzerine birsürü ödeme yapmışımdır ben bu tarihi bitiş tarihinden çıkararak bulurum saat dakika saniye olarak bulmak mümkün değil kart ile aldığım için herhangi bir makbuzda yok elimde umarım ilgilenirler hızlı cevabınız için teşekkürler .

4. Merhaba ,

Ayrıntılı olarak bilemiyorum sonuçta forum üzerinden bir inceleme yada işlem yapma şansımız yok maalesef.

Rica ederim görevimiz. Kısa zamanda çözüme kavuşturmanız dileklerimle.

İyi forumlar.

5. ozanoka

ozanoka User

ilk aldıgında 80bin gelmiş olabilir geldiyse gelmez bidaha

6. Yanlış anlama fakat 19 liraya x3te 90 bin uridium almak varken neden 28 lira verip 80k uri alıyorsun?

7. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Sorun ile ilgili geri bildirim yaparsanız seviniriz. Çözüme ulaştı ise ve başka sorunuz yok ise konunun kilitlenmesini isteyiniz.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.